İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

qwerty41

qwerty41

Üye
Problem kapakta değil ki batarya yuvasına tam sığmıyor hafif bir boşluk var oda sağa sola oynamasına sebep oluyor.

- - - Eklendi - - -

Kapak olmasa batarya düşüyor yani bu normal Bi durum değil ki şarj edilebilir kapakla sorun çözülsün

Hmm:hmmm Cihazı nerden aldınız

awdil

awdil

Üye
Ulan koskoca liste de hala bir mübarek üye.Kıskandım vallahi. :kıskıs:

hero008

Üye
- - - Eklendi - - -

Sanırım internette izlediğiniz inceleme videolarının altındaki, dünyada sadece androit ve ios'un lider olduğunu, bu liderliğin asla düsmez olduğunu sanan ve çoğunluğun gazına gelen 4 çekirdek manyaklarının yorumları aklınızı karıstırmış. Eğer sağa sola surukleyıp sıkıcı bır arayüze, hıç eğlencelı gorunmeyen ve herkeste olan bır telefona, milyonlarca uygulaması olan (yarısı boş uygulama) ve telefona yukledıkce yavaşlayan bır şey ıstersenız android alın. Wp8'ın eksikleri donanımsal degıl, yazılımsal. Yanı guncellemeler ıle gıderılecekler. Şüpheniz olmasın Lumıa'dan. Gönül rahatlığıyla alın.

Çok teşekkürler roadrunner 2635.ben wp8 ipiyasaya çıkmadan önce yani ilk söylentiler çıktığından beri takip ediyorum ve lumia benim büyük bi hayalim.ben şuan symbian kullanıyorum ve bu sistem hackleme vb şeyleri çok seviyorum.aynı verimi wp8 den de alabilir miyiz sizce?

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Hmm:hmmm Cihazı nerden aldınız
farketmez batarya saga solo gegil one arkaya sallaıyor ek donanım için birakılmıs bosluk var o kısımda

ve bi sorunmum var mesajlarda faceye gelen mesajlar bildiriliyordu ama su an çevrim içi sekmesinde açık olanları goremiyorum ve bu bildirim gelmeme basladı?

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
- - - Eklendi - - -

Çok teşekkürler roadrunner 2635.ben wp8 ipiyasaya çıkmadan önce yani ilk söylentiler çıktığından beri takip ediyorum ve lumia benim büyük bi hayalim.ben şuan symbian kullanıyorum ve bu sistem hackleme vb şeyleri çok seviyorum.aynı verimi wp8 den de alabilir miyiz sizce?

Lumia 920 benimde hayalim :D Android veya ios gerçekten çok sıktı. Artık cebimden çıkarınca "vay be!" dedirten bir telefon istiyorum :D Ayrıca Bende şu an Symbian'dayım. Hackleme işleri sanırsam henüz yok wp8'de. Yakın bir zamanda bunun bir yolu bulunacak diye okudum forumda. Tam olarak bilgim yok lakin elbet bir gün gelecektir. Hacklenmeyen telefon pek yok sonuçta.

serinaga

serinaga

Üye
Evet arkadaşlar bende dünden beri aranıza katılmış bulunmaktayım hayırlı olsun diyelim. Rehber i hiç beğenmedim malesef çok karma olmuş bence. Ayrıca yazılanları inceledim ama kimse bahsetmemiş arkadaşlar teli sağa sola salladığınızda bataryanın sallandığını farkettiniz mi ? batarya yerine tam oturmuyor ve bildiğiniz oynuyor içerde herhangi bir temassızlık sonucu kapanma gibi bir durum olmadı ama çok garip ve saçma değil mi bataryanın yuvasına oturmayıp sallanması ? Ayrıca batarya performansını çok beğenmedim neden 1300 mAh arkadaş koysana 1800 - 2000 civarı anlamıyorum bunuda bi türlü.. N9 da bile 1450 mAh batarya vardı ekran boyutu ve çözünürlük olarak değerlendirirsek hatta donanım olarak bakarsak bundan daha düşük olmasına rağmen.. Bide ilginçtir ilk aldığım dün akşam kapalı halde şarj edemedim telefonu =) ne zaman şarja taksam açılıyor ya bu =) Tavan şarj muhabbetine 8 saat kapalı şarj edeyim dedim ama beceremedim valla =)

Ancak telefonun donanım performansı gerçekten iyi birileri hızdan ve stabiliteden bahsediyorsa kesin Lumia dan bahsediyordur.

Hayırlı olsun kardeş, evet batarya biraz daha performanslı olsa iyi olurdu ancak, bataryanın değiştirilebilir olması ileride muhtemel daha güçlü bataryaların takılabilmesi anlamını taşıyor. Maalesef şarj esnasında telefon açılıyor kapalı olsa bile. Gelecek olan güncelleme ile bu sorunların giderilmesini bekliyoruz., Listeye ekliyorum senide ...

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
slmlar... diğer telefonumu nokia suite bağlayarak bilgisyardan telefonuma uygumala oyun gibi seyler yüklüyorum bu lumia için ne yapılmalı bilgisayrdan telfona uygulama yüklemek için

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
alan arkadaş izlenimleri ve ufak bir video çekse paylaşsa?

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
620 mi iyidr Galaxy W mü

nurettinakrep

nurettinakrep

Üye
lumia 620 alan arkadaşlarıma bir sorum olacaktı.Bu cihazdan almak istiyorum fakat 3g şebeke üzerinden görüntülü görüşme mevcut mu? mevcut ise bu cihazdan alacağım. yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia 620 alan arkadaşlarıma bir sorum olacaktı.Bu cihazdan almak istiyorum fakat 3g şebeke üzerinden görüntülü görüşme mevcut mu? mevcut ise bu cihazdan alacağım. yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

şu anda mevcut wp8 cihazlarda şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok maalesef. Tabi bu durum lumia620'de de böyle mi olacak bilmiyoruz. Donanım olarak destek olmasına rağmen yazılım olarak destek olmamasının sebebi firmaların operatörlerle anlaşma yapma gerekliliğidir. Yoksa basit bir güncellemeyle bu özellik aktif edilebilir ileride. Tabi mevcut durumda da skype viber gibi uygulamalarla bu ihtiyaç giderilebiliyor.

süper nova

süper nova

Üye

şu anda mevcut wp8 cihazlarda şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok maalesef. Tabi bu durum lumia620'de de böyle mi olacak bilmiyoruz. Donanım olarak destek olmasına rağmen yazılım olarak destek olmamasının sebebi firmaların operatörlerle anlaşma yapma gerekliliğidir. Yoksa basit bir güncellemeyle bu özellik aktif edilebilir ileride. Tabi mevcut durumda da skype viber gibi uygulamalarla bu ihtiyaç giderilebiliyor.

portico güncellemesi ile aktif edilecek diyorlardı. Halen çıkmadı mı portico? ve çıkınca 620 yi de kapsayacak mı?

cptaincnr

cptaincnr

Üye
Bayrampaşa forum da ki Turkcell mağazasından aldım bugün Bi turkcell e gidip bakacağım diğer 820 lere yada sıfır telefona bataryası sallanıp içerde oynayıp sinir bozmasın diye 50 tl verip şarj kapağı alıcam vay anasını :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
portico guncellemesiyle 3g goruntulu goruşmenin alakasi yok. Zaten lumia620 buyuk ihtimalle portico yuklu gelir hatta kesin yuklu gelir.

eyup ensar

eyup ensar

Üye
arkadaşlar bu müziklerimdeki bi şarkıyı zil sesi nerden yapabiliriz? bide mesajları klasöre veya taslaklara nasıl alabiliriz?

metrix355

metrix355

Üye
benide ekleyin beyler beyazla aranıza katıldım ;)

metrix355

metrix355

Üye
Saolasın teşekkürler :) :)

Üst Alt