İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
turkcell bayi ama babamın arkadaşı yanında slikon koruyucu ve ekran jelatini hediye geldi :) telefona bayıldım her elim aldıgımda yeni bi şey ogrenyorum :)

- - - Eklendi - - -

turkcell bayi ama babamın arkadaşı yanında slikon koruyucu ve ekran jelatini hediye geldi :) telefona bayıldım her elim aldıgımda yeni bi şey ogrenyorum :)

qwerty41

qwerty41

Üye
İnş. benim cihazda sorunsuz olur bazı arkadasların ki alır almaz sorunlu çıkıyor :hmmm Turkcellden mi alsam

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
ilk sorumu sorim artık maxicep sitesine giryorum atta cevap kısmına tıklıyorum klavye gorunup kayboluyor ? yazı yazamıyorum

- - - Eklendi - - -

İnş. benim cihazda sorunsuz olur bazı arkadasların ki alır almaz sorunlu çıkıyor :hmmm Turkcellden mi alsam

şansa bakıo o aldıgın yer çok onemli degil aldıgında iyi incele hemen hallededilir

nurettinakrep

nurettinakrep

Üye
arkadaşlar lumia 620 almayı düşünüyorum.ama 3g şebeke üzerinden görüntülü görüşme mevcutmu.bu konuda bilgisi olan arkadaşım beni aydınlatırsa çok memnun olacağım teşekkürler...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ilk sorumu sorim artık maxicep sitesine giryorum atta cevap kısmına tıklıyorum klavye gorunup kayboluyor ? yazı yazamıyorum

- - - Eklendi - - -

şansa bakıo o aldıgın yer çok onemli degil aldıgında iyi incele hemen hallededilir
tarayıcı ayarlarından görünümü masaüstü yap sorun kalmaz.

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
oldu sağol jarza kotu deil sabah 10 da aldım hemen jarzı bitti 4-5 saat jarza kaldı daha teli elimden dusurmedin %60 ve herşey açık

cptaincnr

cptaincnr

Üye
Evet arkadaşlar bende dünden beri aranıza katılmış bulunmaktayım hayırlı olsun diyelim. Rehber i hiç beğenmedim malesef çok karma olmuş bence. Ayrıca yazılanları inceledim ama kimse bahsetmemiş arkadaşlar teli sağa sola salladığınızda bataryanın sallandığını farkettiniz mi ? batarya yerine tam oturmuyor ve bildiğiniz oynuyor içerde herhangi bir temassızlık sonucu kapanma gibi bir durum olmadı ama çok garip ve saçma değil mi bataryanın yuvasına oturmayıp sallanması ? Ayrıca batarya performansını çok beğenmedim neden 1300 mAh arkadaş koysana 1800 - 2000 civarı anlamıyorum bunuda bi türlü.. N9 da bile 1450 mAh batarya vardı ekran boyutu ve çözünürlük olarak değerlendirirsek hatta donanım olarak bakarsak bundan daha düşük olmasına rağmen.. Bide ilginçtir ilk aldığım dün akşam kapalı halde şarj edemedim telefonu =) ne zaman şarja taksam açılıyor ya bu =) Tavan şarj muhabbetine 8 saat kapalı şarj edeyim dedim ama beceremedim valla =)

Ancak telefonun donanım performansı gerçekten iyi birileri hızdan ve stabiliteden bahsediyorsa kesin Lumia dan bahsediyordur.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Evet arkadaşlar bende dünden beri aranıza katılmış bulunmaktayım hayırlı olsun diyelim. Rehber i hiç beğenmedim malesef çok karma olmuş bence. Ayrıca yazılanları inceledim ama kimse bahsetmemiş arkadaşlar teli sağa sola salladığınızda bataryanın sallandığını farkettiniz mi ? batarya yerine tam oturmuyor ve bildiğiniz oynuyor içerde herhangi bir temassızlık sonucu kapanma gibi bir durum olmadı ama çok garip ve saçma değil mi bataryanın yuvasına oturmayıp sallanması ? Ayrıca batarya performansını çok beğenmedim neden 1300 mAh arkadaş koysana 1800 - 2000 civarı anlamıyorum bunuda bi türlü.. N9 da bile 1450 mAh batarya vardı ekran boyutu ve çözünürlük olarak değerlendirirsek hatta donanım olarak bakarsak bundan daha düşük olmasına rağmen.. Bide ilginçtir ilk aldığım dün akşam kapalı halde şarj edemedim telefonu =) ne zaman şarja taksam açılıyor ya bu =) Tavan şarj muhabbetine 8 saat kapalı şarj edeyim dedim ama beceremedim valla =)

Ancak telefonun donanım performansı gerçekten iyi birileri hızdan ve stabiliteden bahsediyorsa kesin Lumia dan bahsediyordur.
teli aldıgım yerde batryaya sünger bant gibi bişey yapıstırdı 0 sallantı var bende ve teldeki en çok hosuma giden sey rehber oldu

- - - Eklendi - - -

kapagı çıkarsam bile kapak dusmiyor yani su an

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kuzen hayırlı olsun ama öncelikle bir yanlışı düzelteyim. Lumia 820'nin bataryası BP-5T 1650 mAh.ikinci olarak windows phone işletim sistemli telefonlar kapalıyken şarj olmaz şarja takınca otomatik olarak açılır.batarya kalibrasyonu yaptıysan bir kaç şarjdan sonra performansı artıcaktır.şarj oldukça daha uzun süre giden bir bataryası var cihazın.

qwerty41

qwerty41

Üye

Öncelikle Lumia 820 nin bataryası 1650 mAh ve Lumialar kapalıyken şarj olmaz, kapansa bile kendi kendine açılır normal birşey yani.

cptaincnr

cptaincnr

Üye
Kuzen evet yanlış görmüşüm ben kusura bakmasın millet yanlış yönlendirmeyelim. Kalibrasyon yapmam gerekir mi yeni bataryada nasıl yapacağım anlatır mısın şu an ikinci şarjında dolmak üzere.. Şu bataryanın sallanma olayını nasıl çözücem bilmiyorum çok sinir bozucu konuşurken falan rahatsız ediyor beni baya :S

- - - Eklendi - - -

Ayrıca şu uygulamaları kapatma olayı çözülecek mi acaba güncellemeyle falan ? Mesele explorer da takılıyorum biraz 8-10 sayfa ilerliyorum kapamak için tüm işlemleri geri sararak kapatabiliyorum daha kolayı varda ben mi bilmiyorum =)

ekoks20

ekoks20

Üye
Kuzen evet yanlış görmüşüm ben kusura bakmasın millet yanlış yönlendirmeyelim. Kalibrasyon yapmam gerekir mi yeni bataryada nasıl yapacağım anlatır mısın şu an ikinci şarjında dolmak üzere.. Şu bataryanın sallanma olayını nasıl çözücem bilmiyorum çok sinir bozucu konuşurken falan rahatsız ediyor beni baya :S

- - - Eklendi - - -

Ayrıca şu uygulamaları kapatma olayı çözülecek mi acaba güncellemeyle falan ? Mesele explorer da takılıyorum biraz 8-10 sayfa ilerliyorum kapamak için tüm işlemleri geri sararak kapatabiliyorum daha kolayı varda ben mi bilmiyorum =)
arkadaşlar ben şarj kapağı aldım onda batarya ses çıkarmıyor

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye

- - - Eklendi - - -

secenekler>sekmeler den kapat sonra geri de

- - - Eklendi - - -

kuzen hayırlı olsun ama öncelikle bir yanlışı düzelteyim. Lumia 820'nin bataryası BP-5T 1650 mAh.ikinci olarak windows phone işletim sistemli telefonlar kapalıyken şarj olmaz şarja takınca otomatik olarak açılır.batarya kalibrasyonu yaptıysan bir kaç şarjdan sonra performansı artıcaktır.şarj oldukça daha uzun süre giden bir bataryası var cihazın.
ilk taktıgımda banada oldu tel birden kendi açıldı :) sasırdım kapattım tekar açıldı :) bu yuzdenmis :)

• Beğen
qwerty41

qwerty41

Üye

arkadaşlar ben şarj kapağı aldım onda batarya ses çıkarmıyor

Şarj kapağında wireless şarj kısmı oldugu için orası bataryayı tutuyor. Aslında Normal kapaklarda boşluk olması normal çünkü eğer öyle olmasaydı wireless özelliği olan kapakları kullanılamazdı

• Beğen
Tepkiler: serinaga
narnia16

narnia16

Üye
Lumia 920 günlükleri, 6ncı gün - saat 14:00 (son şarjdan beri geçen süre 123 saat !!)

Artık 6ncı günede girdim ve şarjım bitmeye yaklaştı o yüzden ekranın resmini çekerek kanıtlı olarak gösteriyorum. Şarjın az gittiğini iddia edenlere verilecek capsli bir cevabınız var artık. (Capsin altında yazan 5 gün yazısı kafanızı karıştırmasın. Açıklaması; 5nci günü devirdim 6ncı güne girildikten sonraki 3 saat sonra çektim resmi.) Artık iç huzurumla telefonu kurcalamaya kaldığım yerden devam edebilirim :D Kendinize iyi bakın, sevgiler Lumia 920 seveler

maşallahtan başka dicek söz bulamadım valla :)

technosister

Üye
Beyaz lumia920, 24 Kasımdan beri kullanıyorum, gerçek bir kullanıcı klubune ihtiyacımız vardı.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bende sonunda aldım siyah l920 mi...

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

cptaincnr

cptaincnr

Üye
Problem kapakta değil ki batarya yuvasına tam sığmıyor hafif bir boşluk var oda sağa sola oynamasına sebep oluyor.

- - - Eklendi - - -

Kapak olmasa batarya düşüyor yani bu normal Bi durum değil ki şarj edilebilir kapakla sorun çözülsün

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim telefonda ses sorunu yok.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hayırlı olsun :)

Siyah başka bir şey ya Lumia'ların şahı ;)

Üst Alt