roadrunner2635
Üye
çok daha büyük bir ihtimal bulursunuz diye umuyorum hiç olmadı ne zaman geleceğini en sağlıklı şekilde oradan öğrenirsiniz..
Tamamdır çok teşekkür ederim
çok daha büyük bir ihtimal bulursunuz diye umuyorum hiç olmadı ne zaman geleceğini en sağlıklı şekilde oradan öğrenirsiniz..
tarife bilgileri bile belli değil 8 şubatı beklemelisiniz.
Ya ben sim kapağını açtığımız şeyi kaybettim nerden temin edebilirim?

geçen hafta nokia lumia 820 aldım. ve bozuk çıktı. Sorunu şu menü tuşları ışığı yanmıyor. ve sizinle NOKİA ile yapmış olduğum yazışmayı paylaşıyorum ve sonunda da düşüncelerinizi almak isterim...
Malesef telefon arızalı çıktı..Çok üzgünüm...daha alalı 24 saat olmadı...SİM kart bile takmadım DARTY den almıştım telefonu DARTY de değişim yapmadı. Şuan Kadıköy de NOKIA servisine bıraktım(Kadıköy belediyesinin ordaki NOKIA sevisi) Bugün müşteri hizmetleri ile görüştüm. Değişim yaparız dediler ama bilemiyorum. çok keyfim kaçtı.. Telefon bugün daha saat 17:30'da 1 günlük olacak ve dediğim gibi SİMkart bile takılmadı. Tamir görmesini istemiyorum değiştirilmesini istiyorum. Bana yardımcı olurmusuz...Gerçi NOKIA çalışanları değiştirmeleri lazım dedi fakat. Sizde yardımcı olursanız sevinirim. Sabah tan beri bununla uğraşıyorum daha yeni işe gelebildim...
NOKİA cevabı..
Öncelikle mağduriyetiniz için çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu tarz teknik ve değişimle ilgili konular için 444 36 65 Nokia Destek Hattı'mız size en hızlı ve detaylı desteği veriyor olacaktır.
ve benim son cevabım...
Bugün servisten cevap geldi.. mesaj aynen çu çekilde: CIHAZINIZ UZUN VE DETAYLI TESTLER DAHILINDE INCELENMIS OLUP, BELIRTMIS OLDUGUNUZ ARIZALAR GOZLEMLENMEMISTIR!!, YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR., CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR., DEGISIM TALEBINIZ INCELENMIS OLUNUP, CIHAZINIZIN, DEGISIMINI GEREKTIRECEK TEKNIK VE GARANTI KOSULLARIN, OLUSMADIGI TESPIT EDILMISTIR.
Şimdi şurdaki durum çok ilginç belirtmiş olduğunuz arızalar gözlemlenmemiştir dedikten sonra iki tane ünlem işareti koymak herhalde beni yalancı yerine koymak amaçlı konulmuş. Yani böyle bir sorun yok demeğe getirmişler. Ben bu telefonu servise götürmeden önce iadesi için Palladium DARTY mağazasına götürdüm. orda ben beklerken yetkili arkadaşlar teşhirdeki telefonla kontrol ettiklerini onlarınkinin de yanmadığını fakat karanlıkta kendiliğinden yandığını fakat benimkinin yanmadığı söylediler. Hatta belki bilmedikleri bir ayarı vardır diye 2 dükkan yanlarındaki NOKIA mağazasına götürdüklerini fakat ordakilerinde telefon ışığının yanmadığını bir sorun olabileceğini söylediklerini bana söylediler fakat bizde servise göndericez işlem uzun sürer siz gönderirseniz daha hızlı olur dediler. sonra kadıköy deki NOKIA servisine götürdüm daha hızlı sonuç almak için. servise teslim ederken bir teknisyen bey de gelip kendisi yanımda kontrol etti (kendisinde de lumia 920 mi vardı) ve bana menü ışığının yanmadığını bir sorun var gibi görünüyor servise verelim dedi. Teslim alan bayan da kayıt oluştururken menü ışığı 3-5 saniye yandı ve söndü kendiside çalışmadığını gördü. yani demekki yaklaşık olarak ben dahil 7 kişi yalan söylemişiz. Şimdi telefon geldiğinde ilk işim çalışıp çalışmadığına bakmak olucak. Eğer çalışıyorsa oradan tanınmış bir telefon servisinde teknisyen olan arkadaşıma telefonu götürüp tamir görüp görmediğini test ettiricem. Eğer tamir görmüş ise telefon o zaman elimden gelen neyse hakkımı arıycam. Yalancı yerine konmak hiç hoş değil. Bakalım muhtemelen yarın engeç C.tesi elimde olur telefon. hadi hayırlısı..
sizce ne yapmam gerekiyor dün kadıköy deki nokia mağazasına gittim gerçektende benim telefonum bozuk tu. şimdi sim kart bile takmadım telefona acaba satıp başka bir telefonmu alsam soğudum telefondan.... ne dersiniz...?
Ataç da kullanabilirsin. İlle orjinal açacağın olması şart değil.

bu arada önceki smile yanlış oldu
Bende almayı düşünüyorum ama biraz araştırma yaptım çoğu sitede telefon hakkında kötü şeyler söylüyorlar.ben bu telefona o kadar para bağlayacam.benim için çok büyük bi para.onun için arkadaşlar lütfen bana bişey söyleyin lumia o parayı değer mi?ne gibi sorunları var ne gibi iyi yanları var?android mi yoksa wp8 mi daha iyi.lütfen yardım.şimdiden teşekkürler.
Bide flash player yok demi bu telefonda?internet üzerinde face de vb online oyun oynama ve herhangi bi siteden video izleme şansımız var mı?
lumia 920 günlükleri, 5nci gün - saat 12:00 (son şarjdan beri geçen süre 109 saat!)
5. Günede girdim hiç şarj etmeden. şarjin bitmemesi sikmaya başladi açikçasi, çünkü telefonu kurcalama isteği beni zor durumda birakiyor. Ama sanirim yarin şarjin son günü olur sonra rahatim.
şu anda kalan şarjim: %22
Kendinize iyi bakın, sevgiler Lumia 920 seveler
yazılımdan kaynaklanan bir sorunsa belki güncellefikten sonra düzelmiş olabilir.
2 saat once aranıza katıldım benide listeye eklersiniz 1 haftadır burayayı inceliyorum bütün arkadaşlara cevapları için teşekkürler![]()
tarife bilgileri geldi akşam paylaşacağımLumia920 için flip coverlar da geldi bilginize
![]()
2 saat once aranıza katıldım benide listeye eklersiniz 1 haftadır burayayı inceliyorum bütün arkadaşlara cevapları için teşekkürler![]()