papakudioflu
Emekli Yönetici
teşekkürler kardeşim bide şu wifi yi halledebilseydik
ayarlardan wifiyi açıp bağlanmak istediğin ağa bir kere baglanman yeterli. Daha sonra kendisi otomatik bağlanır.
teşekkürler kardeşim bide şu wifi yi halledebilseydik
Artık sim kartı unut, numaraların otomatik olarak tanımladığın microsoft hesabındaki kişiler bölümünde yer alır.Herkese slm arkadaşlar bende lumia 820 aldım. Çok güzel bir cihaz herşey tamam ama tek bir sorunum var o da eski tlf rehbri 820 aktardım ama 820 sim karta numaraları taşıyamıyorum bunun için program varmı veya bir çözüm yolu şimdiden tşkler.
Sen cihazı kullandığına emin misin?lumia 920 günlükleri, 5nci gün - saat 12:00 (son şarjdan beri geçen süre 109 saat!)
5. Günede girdim hiç şarj etmeden. şarjin bitmemesi sikmaya başladi açikçasi, çünkü telefonu kurcalama isteği beni zor durumda birakiyor. Ama sanirim yarin şarjin son günü olur sonra rahatim.
şu anda kalan şarjim: %22
(maşallah)arkadaşlar 1 saat önce lumia 620 ye sahip oldum gayet kullanışlı telefon kasma ypmıyo almak isteyenler korkmadan alabilir ancak telefon çok karışık wifiyle bağlanmak istiyorum ama bağlan seçeneğini bulamadım rehberim gelmedi sim hafızasına kayıtlıydı ?
- - - Eklendi - - -

turkcell yine cihazlar bölümüne eklememiş.bende hiç sormadım.kadın yine turkcell de yok diyecekti çünkü.
Ederiiiz
- - - Eklendi - - -
Ins işin olur bu kez kardeş![]()
turkcell yine cihazlar bölümüne eklememiş.bende hiç sormadım.kadın yine turkcell de yok diyecekti çünkü.

Peykikullanıyorum ama nokia 3310 telefonu ne kadar kullanabileceksem o kadar kullanıyorum. kuru kuru sadece telefon olarak ve sadece maillerimi alarak.![]()

3G açık değil mi?![]()
Herkese slm arkadaşlar bende lumia 820 aldım. Çok güzel bir cihaz herşey tamam ama tek bir sorunum var o da eski tlf rehbri 820 aktardım ama 820 sim karta numaraları taşıyamıyorum bunun için program varmı veya bir çözüm yolu şimdiden tşkler.
Amin. Uçak moduna alırsan bir ihtimal...Maşallah
Darısı benim başıma olsun nolurSüper bir performans.Ancak bir kaç ayarı da kapatırsanız 1 ay gidecek heralde
![]()