İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

ufukisik

ufukisik

Üye
teşekkürler kardeşim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Herkese slm arkadaşlar bende lumia 820 aldım. Çok güzel bir cihaz herşey tamam ama tek bir sorunum var o da eski tlf rehbri 820 aktardım ama 820 sim karta numaraları taşıyamıyorum bunun için program varmı veya bir çözüm yolu şimdiden tşkler.
Artık sim kartı unut, numaraların otomatik olarak tanımladığın microsoft hesabındaki kişiler bölümünde yer alır.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
lumia 920 günlükleri, 5nci gün - saat 12:00 (son şarjdan beri geçen süre 109 saat!)

5. Günede girdim hiç şarj etmeden. şarjin bitmemesi sikmaya başladi açikçasi, çünkü telefonu kurcalama isteği beni zor durumda birakiyor. Ama sanirim yarin şarjin son günü olur sonra rahatim.
şu anda kalan şarjim: %22
Sen cihazı kullandığına emin misin? :D (maşallah)

Duran.Y

Duran.Y

Üye
arkadaşlar 1 saat önce lumia 620 ye sahip oldum gayet kullanışlı telefon kasma ypmıyo almak isteyenler korkmadan alabilir ancak telefon çok karışık wifiyle bağlanmak istiyorum ama bağlan seçeneğini bulamadım rehberim gelmedi sim hafızasına kayıtlıydı ?

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun kardeşim listeye ilk sıradan girdin :)

mad-x

mad-x

Üye
kullanıyorum ama nokia 3310 telefonu ne kadar kullanabileceksem o kadar kullanıyorum. kuru kuru sadece telefon olarak ve sadece maillerimi alarak. :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
3G açık değil mi? :)

mad-x

mad-x

Üye
3G açık değil mi? :)

3g kapalı
pil tasarrufu kapalı
wifi açık
veri kapalı
veri dolaşımı kapalı
parlaklık düşük
dokunmatik hassasiyeti düşük
dokunmatik sesi kapalı
konum servisi kapalı
alarm açık
ses + titreşim (son yükseklikte)
ekran kilit süresi 1 dk.
güneş ışığında okunabilirlik açık

Ayarlarım başından beri bu şekildeydi şu anda 5nci gün ve 1 gün daha dayanabilecek şarjım var. şu anda %20 şarj var dahaç

serinaga

serinaga

Üye
Herkese slm arkadaşlar bende lumia 820 aldım. Çok güzel bir cihaz herşey tamam ama tek bir sorunum var o da eski tlf rehbri 820 aktardım ama 820 sim karta numaraları taşıyamıyorum bunun için program varmı veya bir çözüm yolu şimdiden tşkler.

Artık Rehber diye bir şey yok, Kişilerim var artık ve sim yerine Microsoft hesabınıza Kişileriniz kopyalanır, telefondaki bilgileriniz silinmiş olsa bile bulutta kaydınız hep duruyor, Skydriver hesabı açarsanız PC'den bile erişim yapabilirsin ...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Maşallah :)

Darısı benim başıma olsun nolur :kıskıs: Süper bir performans.Ancak bir kaç ayarı da kapatırsanız 1 ay gidecek heralde:aha:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
İşlevleri komple kapatalım 3310 olsun :kop:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

turkcell yine cihazlar bölümüne eklememiş.bende hiç sormadım.kadın yine turkcell de yok diyecekti çünkü.

cihazlar bölümüne eklenemez çünkü şuan kanyon hariç hiçbir mağazada satılamıyor tarife bilgileri bile belli değil 8 şubatı beklemelisiniz.

ufukisik

ufukisik

Üye
evet arkadaslar tim merkzlerinde raflarda yok bn turkcell.com uzerinden satin aldim internt uzerindn satn alanlara 1 subatta dagitim yapiliyo yani bugun

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
s.a ya ben internete giremiyorum telefondan nedeni ne olabilir öncede giriyordum :( sebebi ne olabilir sizce 185 mb da var

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
Arkadaşlar merhaba. Forumda sürekli görüyorum. 2. 3. Parti Lumia 920'lerde, 1. Parti Lumia 920'lerde görülen bazı sorunlar görülmeyecek deniliyor. Örneğin daha iyi toz yalıtımlı, veya potico güncellemeli ve şimdi aklıma gelmeyen bir sürü şey var. Peki bu 2. 3. parti Lumia 920'ler ne zaman çıkar ve nerelerden edinebiliriz ?

eyup ensar

eyup ensar

Üye
ya bu metin mesajlarını bi klasöre yada taslaklara kaydetme şansımız yokmu??

- - - Eklendi - - -

ya bu metin mesajlarını bi klasöre yada taslaklara kaydetme şansımız yokmu??

Üst Alt