İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

bayprado

Üye

şarjla alakası yoktur normalde de öyledir

hllsvrn

Üye
güncelleme geldi... gitti... lafı geçmiyor yükleyenler unuttu bile olayı bende hala tık yok anasını satiyim

nerede kaldı benim güncellemem

Cihazı ne zaman aldın? Ve telefonun ayarlarından güncellemeleri denetle dedin mi? Ve internet bağlantı şeklin nedir Wifi olması gerekiyor daha sağlıklı olması için..

lumia 920 kullanan bende varım yahu benım adım neden yok listede cihazı ilk alan kişilerdenım neydey se 4 ay oluyor

- - - Eklendi - - -

lumia 920 kullanan bende varım yahu benım adım neden yok listede cihazı ilk alan kişilerdenım neydey se 4 ay oluyor

NURGENÇ

Üye
pil kalibrasyonu nedir ben yapmadım

josey21

Üye
Arama yaparken kendi kendine aramayı bitiriyor yardımcı olursanız sevinirim

gkcll

Üye
şu milleti liste ye ekleyen arkadaşımız nerde yaw eklenecek 10 kişi var

papakudioflu

Emekli Yönetici
liste guncellendi. Unuttugum aradaşimiz varsa buradan veya pm'den bildirebilir.

Abi uygulama ve oyunlar da sürekli güncellenecek yazıyor.Ya onları güncelleyelim yada o yazıyı silelim

pazartesinden beri 620 kullanıyorum
özellikleri iyi ama andorit gibi geğil oyunlarda kalite kokuyor ekran şahane ana ekran uzay boşlugu gibi
takıldığım nokta uygulamalar yönunde opera miniyi hala kuramadım ve mazada yokk kamerası çoook güzel ses çoook çoook iyidokunmatik çooook hasssas

drakoja1

Üye
+1 benide ekleyin 20 günlük Lumia 920 kullanıcısıyım.

Opera'nın henüz Windows Phone desteği yok

Duran.Y

Üye

Kardeşm soylesene ya aldım diye bizde burada bekliyoruz birileri alsın artk diye koca forumda 3 kişi var listede, ekliyorum seni hemen

+1 ekleyiver usta 1 aylık lumia 920 beyaz kullanıcısıyım

gkcll

Üye

Kardeşm soylesene ya aldım diye bizde burada bekliyoruz birileri alsın artk diye koca forumda 3 kişi var listede, ekliyorum seni hemen

aynen yaw 820 ve 920 bir hafta da on kişi yi geçmişti biz hala 4
nerde o ne zaman türkiyeye gelir diye veryansın eden kişiler

- - - Eklendi - - -

hayırlı olsun kardeşim
gerçekten çok güzel bir telefon yani tahmin ettiğimden daha güzel çıktı

gkcll

Üye
liste guncellendi. Unuttugum aradaşimiz varsa buradan veya pm'den bildirebilir.

senmiydin abi ekleyen ben connerkenyaw arkadaşımız sanmıştım yaw be 99 da ekle yazmış son bir kişi ile 100 kişi valla iyi
biz daha 4 kişi