Telefona istediğin müzikleri sınıflara ayırıp klasörleye biliyorsunuz. Bunun nasıl yapıldığını öğrenmem 4 günümü aldı ama müziklerimi istediğim gibi sınıflandırıp klasörledim. Uğraştırıyor biraz ama oluyor çamur atmayın.
Burda anlatırdım ama uzun iş biraz kurcalayın sizde bu özelliği keşfedeceksiniz.
Ayrıca pdf uygulamasına dosya silme özelliği eklenmiş ilgilenenler mağazadan hemen pdf readerlarını güncelleye bilirler.
Bir arkadaş nette gezinirken telefonum ısınıyor demiş. Hem şarj edip hemde wifi ile internette gezinmek telefonu ısıdırıyor. Telefon şardayken buna dikkat edin lütfen.
Mağazada altyazılı film izlemek için ücretsiz uygulama varmı bilen varsa ismini yazabilirmi lütfen ben bulamıyorum.
Cihazı ne zaman aldın? Ve telefonun ayarlarından güncellemeleri denetle dedin mi? Ve internet bağlantı şeklin nedir Wifi olması gerekiyor daha sağlıklı olması için..
pazartesinden beri 620 kullanıyorum
özellikleri iyi ama andorit gibi geğil oyunlarda kalite kokuyor ekran şahane ana ekran uzay boşlugu gibi
takıldığım nokta uygulamalar yönunde opera miniyi hala kuramadım ve mazada yokk kamerası çoook güzel ses çoook çoook iyidokunmatik çooook hasssas
özellikleri iyi ama andorit gibi geğil oyunlarda kalite kokuyor ekran şahane ana ekran uzay boşlugu gibi
takıldığım nokta uygulamalar yönunde opera miniyi hala kuramadım ve mazada yokk kamerası çoook güzel ses çoook çoook iyidokunmatik çooook hasssas