metrix355
Üye
arkadaşlar ben 1 ay önce aldığım 820 mi s3 ile takas ettim.nedeni çok kapalı bir sistem bir dosya yönetici yok uygulamalar karta yüklenemiyor boyutu büyük birkaç oyun yüklediğinizde hafıza dolacak.belki çok önemli değil ama ön kamera koymuş ama görüntülü görüşme yok.browser da ileri tuşu yok yada ben bulamadım.kısacası alacak olanlar çok iyi düşünsün.
Yukarıdaki kardeş benimkşde öyle... Güç tasarrufu moodunda 1 gün dayanıyor, kapattığım zaman su gibi gidiyor ....
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Arkadaşlar Nokia lumia 620 kullananlara sorum olacak.Kasmalar oluyor mu?Şarjı kaç gün gidiyor? ve kaç mb ram boşta kalıyor?
micro sim kart mı yoksa sadece sim kart girişi mi var hem arka kapağı sağlam mı
arkadaşlar ben 1 ay önce aldığım 820 mi s3 ile takas ettim.nedeni çok kapalı bir sistem bir dosya yönetici yok uygulamalar karta yüklenemiyor boyutu büyük birkaç oyun yüklediğinizde hafıza dolacak.belki çok önemli değil ama ön kamera koymuş ama görüntülü görüşme yok.browser da ileri tuşu yok yada ben bulamadım.kısacası alacak olanlar çok iyi düşünsün.
Merhaba arkadaşlar.
LUMİA 920 almaya karar verdim. Dokunmatik telefonlara pek sıcak bakmıyordum. Biraderdeki Xperia S'i hemen hemen her akşam elime alıyorum ufak bi geziniyorum internette.. Andoroit güzel olsada evde win8 yükledim hoşuma gitti sonra mobil aygıttada windows 8 kullanmak istedim. Tercihim LUMİA oldu.
Artısı eksisi nedir ne değildir kısaca bana aktarabilir misiniz? Sizlere zahmet. Telefonun beyaz rengi içi 2 telefoncuya bilgileri bıraktım hangisinden haber gelirse gidip alacağım. İZMİTTE yok cihazbeyazı yok.
Teşekkürler..
Valla bnde 4.şarjını yptım 2-3 saat kr önce 2tane 3er dkdan telefon görüşmesi yaptım 15dk whatsapp girdim 10dk wifi bağlı kaldı güç tasarrufu kapalıydı %85e düştü direk arka plan uygulamaları filan hepsi kapalı kalibrasyonumuda tam yptım ama hala oturmadı sanırım çünkü akşam şarja takıyorum 2-3saat gibi sürede oluyr zaten sonra çıkarıp yatıyorum ertesi gün saat 2-3 gibi %20lere düşüyor ve telefonda pek birşey yapmadan okadar saate en fazla 2saat yoğun kullanıyorum telefonu başka yok 2-3 saat yoğun kullanımda(yogundan kastım bir kaç fotoğraf arada mağzaya girme e maillere bakma görüşmeler filan) %80 şarj gitmesi normal mi_?Ve evamlı 2ge tutuyorum telefonu internete gircekken 3gye alıyorum bu kadar veri dolaşımı arka plan uygulamaları filan kapalı.
bu kişiyi listeden silin arkadaşlar
alacaklar ise dikkate almayın bu kişinin söyelediklet küçük şeyler ve büyük apollo güncelleme si ile düzelecek ve extra özellikler gelecek
merhabalar.ben de aranıza katılacağım 1 haftaya kısmetse. sayfaların son yarısını okudum hemen hemen ve bazı konularda merakımı giderdim. ancak birkaç şeyi öğrenmeye çalışıyorum.birincisi şarj konusu.şarjpedin üzerinde şarj eden birinin yazısını okudum.sarjpedinden dolayı daha sağlıklı, uzun giden bir şarj söz konusumu.eğer öyleyse cihazı alırken yanında onları da almak mantıklı olacaktır. diğer sorum ise; geçe çekimlerinde foto+video ekran performansı nasıl.şuanki telefonumda gece az ışıklı ortamlarda video çekimi neredeyse yok. galaxy s2 yada s3 lerde çok net çekim yapılabiliyordu. lumia 820 için bu konuda bilgisi olan varmı.
Beklenen Portico güncellemesi geldi arkadaşlar, ayarlar-güncelleme den bir kontrol edin, bilgiler silinmiyor,hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?