.BlueTR
Üye
cihazlar bölümüne eklenemez çünkü şuan kanyon hariç hiçbir mağazada satılamıyor tarife bilgileri bile belli değil 8 şubatı beklemelisiniz.
teşekkürler kardeşim bide şu wifi yi halledebilseydik
s.a ya ben internete giremiyorum telefondan nedeni ne olabilir öncede giriyordumsebebi ne olabilir sizce 185 mb da var
ya bu metin mesajlarını bi klasöre yada taslaklara kaydetme şansımız yokmu??
şu anda piyasadaki cihazlar portico guncellemesi yuklu olarak satiliyor.
mobil veriyi kapatmiş olabilir misin?
tamam hallettim tşk.ederim
Tarife seçeneği geldiğinde peşin fiyata satilmaya devam ederlermi acaba?
ve tim lerden peşin fiyata alabiliyormuyuz?
saçma bir soru olabilir.daha önce hiç operatörlerden telefon almadim.
IS:8.0.10211.204 işletim sisteminin numarasıdır.Nokia'nın portico güncellemeli fw numarası da 1232.5951.1249.1001(yada 1002) ise portico güncellemesi içeriyordur.
Heh işte bende onu diyorum. 1. Parti Lumia 920'ler bitti mi ? 2. partiler geldi mi ? Geldiyse kesin olarak nerelere gelmiştir ? Nereden alabilirim ?ben çarşamba günü aldım ama cihaz porticolu değil gerçi adama da sormuştum cihaz eline ne zaman geldi diye 1 ay oldu demişti..
- - - Eklendi - - -
ben çarşamba günü aldım ama cihaz porticolu değil gerçi adama da sormuştum cihaz eline ne zaman geldi diye 1 ay oldu demişti..
Heh işte bende onu diyorum. 1. Parti Lumia 920'ler bitti mi ? 2. partiler geldi mi ? Geldiyse kesin olarak nerelere gelmiştir ? Nereden alabilirim ?
liste guncellendi. İsmi olmayanlar buradan veya pm'den bildirirlerse eklerim.
Cihazin birinci parti veya ikinci parti oldugunu anlayamazsiniz. Sirkulasyonun yogun oldugu magazalari tercih edin almak icin.
Tarife seçeneği geldiğinde peşin fiyata satilmaya devam ederlermi acaba?
ve tim lerden peşin fiyata alabiliyormuyuz?
saçma bir soru olabilir.daha önce hiç operatörlerden telefon almadim.
Heh işte bende onu diyorum. 1. Parti Lumia 920'ler bitti mi ? 2. partiler geldi mi ? Geldiyse kesin olarak nerelere gelmiştir ? Nereden alabilirim ?
İzmirde oturuyorum. Buca taraflarında. En büyük nokia bildiğim kadarıyla fuarın oralarda var. Ama en büyük tim'i bilmiyorum maalesef. O Nokia mağazasına gitsem bulabilir miyim acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?