İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

NURGENÇ

Üye
serinaga arkadaşım tekrar söyleyim telefonu aldığımdan beri şarjı çok az gidiyor internete cok sık girmiyorum gün içerisinde bi kere açıyorum interneti wapsapdan biraz sonbet edip kapatıyorum wifisi kapalı şarjının bitmesine sebep olacak herşey kapalı internetten baktım hepsine...güç tasarrufuda acık ama dediğim gibi bir gün gitmiyor şarjı eger sizlerinkiler öyle değilse ben garantiye vericem makineyi

- - - Eklendi - - -

tesekkurler cevabiniz icin icim rahatladi beyaa .. arabada radyo vericisi ile telefondan muzik dinlemek cok rahat oluyor en azindan kablolar ugrasmak gibi bir sorunum yok

mrb arkadaşım bu dediğin nasıl oluyor arabada nasıl radyo dinleniyor

ben windows phonun bu kadar hoş olabileceğini tahmin etmiyordum. telefonu almadan önce sıkıcı geliyordu bana keşke farklı bir ekran tasarımı olsaydı diye düşünüyordum. yani ekranda kareler var bu sıkar insanı diyordum. ama ne kadar yanıldığımı telefonu kullanmaya başladıktan sonra gördüm. gerçekten çok canlı ve karizmatik.

Tepkiler: serinaga

mad-x

Üye
hocam mobil veriden kastınız hangi ayar tam olarak?

Şebeke ayarlarında veri bağlantısı ve veri dolaşım seçeneklerini kapatmaktan bahsediyor arkadaş. eğer kullanmıyorsanız aynı yerden en yüksek bağlantı hızınıda 2g'ye getirir hatta üstüne birde ayarlada konum servislerini kapalı tutarsanız batarya süresini çok çok uzatmış olursunuz

- - - Eklendi - - -

LUMIA 920 GÜNLÜKLERİ, 4NCÜ GÜN - SAAT 12:00 (SON ŞARJDAN BERİ GEÇEN SÜRE 85 SAAT)

Bugün 4ncü gün, günlük yarım saat civarı konuşma, 30 civarı sms alma, 10 civarı mail alma, günde 4 kez alarm çalma ve günlük bir kaç resim çekme dışında telefonu ekstra kurcalamıyorum hala. Yeni alınmış telefonu kurcalamadan dayanmak gerçekten zor oluyor. Pil tasarrufu modu hala kapalı ve önceki mesajımdaki koşullar aynen devam ediyor. ŞU ANDA KALAN ŞARJIM: %41

qwerty41

Üye
Arkadaşlar lumia 820 için aradığınız Türkiye'de olmayan bütün aksesuarları burada bulabilirsiniz

Saygılar...

Telefonun kendisi 385 $ yani 650 TL ye geliyor. Burdan alışveriş yapan oldumu hiç ? Nasıl temin edebiliriz

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telefonun kendisi 385 $ yani 650 TL ye geliyor. Burdan alışveriş yapan oldumu hiç ? Nasıl temin edebiliriz

yurtdışı internet sitelerinden telefon alıp yurda sokamazsınız. Yurtdışında yaşayan bir tanıdık vasıtasıyla aldırıp yolcu beraberinde yurda sokabilirsiniz.

nokia lumia 820 i nokia stuite nasıl bağlayamadım yardımcı olurmusunuz

serinaga

Üye

Aramıza hoşgeldin, ekledim Listeye ...

- - - Eklendi - - -

İlk başta pil kalibrasyonu yapmış mıydın ? Aramızda uçurum var, gerçekten sabahtır 3G açık, GPS açık, chat, Face, Resim paylaşım, arada MaxiCEP'e ziyaret, telefon görüşmesi, bluetooth vs. vs. anlayacağın hiç kısıtlama yapmıyorum, özellikleri olabildiğince kullanıyorum, sabah şarj'dan 08:20'de aldım, şuan saat 14:21 ve pil seviyesi % 76'da ... Sanırım senin telde veya pilde sorun olabilir, bilmiyorum kullanan diğer arkadaşların pil durumu nasıldır , ama yine söylüyorum ben sürekli kablosuz şarj kullanıyorum ve performansı BELİRGİN bir şekilde daha iyi ve pil durumundan çok memnunum, bir pil bu kadar yetebilir bir akıllı telefona ...

- - - Eklendi - - -

mrb arkadaşım bu dediğin nasıl oluyor arabada nasıl radyo dinleniyor

FM verici donanımsal olarak mevcut, ancak henüz yazılımı yok, gelecek olan güncellemelerle aktif yapılmasını bekliyeceğiz ...

- - - Eklendi - - -

nokia lumia 820 i nokia stuite nasıl bağlayamadım yardımcı olurmusunuz

Arkadaşım Nokia Suite ile bağlanamazsın, WP8 özelliğinden dolayı telefonu win7, win8 ile bağlanırsan doğrudan otomatik olarak algılıyor ve Windows Phone yazılımını kendisi yüklüyor ve Flash disk sürücüsü gibi görüyor.

peki bilgisayardan telefonuma uyguma yüklemek istiyorum mac filan var nerden indirebilirim

Hayırlı Olsun tüm kullanıcılarına

820'de nasıl ekran görüntüsü alabiliriz bileniniz var mı acaba?

1.benide ekleyebilirsiniz kullanıcılara kırmızı lumia920 olarak rica etsem 77 numaraya.bide markette ki uygulama lara nasıl yorum yapılır bilen varsa söylesin lütfen.

papakudioflu

Emekli Yönetici
marketteki uygulamalara yukleme ekranini sola cekip yildiz verdikten sonra yorum yazabilirsin.

papakudioflu

Emekli Yönetici
şimdilik hic kullanicisi yok galiba ilk bana gelicek

Tepkiler: serinaga ve Rookie66

ikbal24

Üye
neden nokia lumia 620 acaba

Sana hayırlı olsun o zaman abi Lumia kolleksiyoncusu olarak efsaneleşiyorsun

kimse almamış arkadaş ya alan varsa biri aldım desinde rahatlayalım

acuxx

Üye
cumartesi günü alan olur bence