NURGENÇ
Üye
tesekkurler cevabiniz icin icim rahatladi beyaa.. arabada radyo vericisi ile telefondan muzik dinlemek cok rahat oluyor en azindan kablolar ugrasmak gibi bir sorunum yok
hocam mobil veriden kastınız hangi ayar tam olarak?
LUMIA 920 günlükleri, 3ncü GÜN - Saat 13:00 (son şarjdan beri geçen süre: 61 SAAT)
Bugün 3ncü gün ve hala şarja takma gereği duymadım. Rutin telefon görüşmeleri, mesaj ve mail alışverişi ve biraz fotoğraf çekimi dışında telefonu ekstra can sıkıntısına kurcalamadım. Pil tasarrufu modu başından beri kapalıydı. Bir önceki mesajımda belirttiğim koşullar aynen geçerli olarak telefonu başından beri hiç kapatmadım. Şu anda kalan şarjım: %56
Şarj bitmeye yakın geçen pil süresinin fotosunu çekip paylaşacağım Guinness rekorlar kitabını arayın hazırlasınlar kendilerini
Arkadaşlar lumia 820 için aradığınız Türkiye'de olmayan bütün aksesuarları burada bulabilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Saygılar...
Telefonun kendisi 385 $ yani 650 TL ye geliyor. Burdan alışveriş yapan oldumu hiç ? Nasıl temin edebiliriz
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım listeye eklerseniz sevinirim. Telefon gerçekten çok mükemmel ötesi birşey
(4s almaktan vazgeçerek aldığım Alırken 40 kez düşündüğüm ama beni pişman etmeyen bir cihaz)
bir kaç sorum olacaktı. Ben facebook'u cihazda varolan facebook uygulamasından kullanıyorum. Çoğu şey eksik. bunda önereceğiniz bir prog varmı?
ikinci olarak telefonda çektiğim videoları direkt olarak paylaş >> sosyal ağlar >> facebook diyerek paylaştığımızda gönderi herkese açık gözüküyor.
40 defa facebook gizlilik ayarlarınıda düzeltsem bu böylenerde yanlış yapıyorum acaba?
birdee bana güncelleme gelmedi misal bugun güncelleme geldi diyor çoğu arkadaş örn olarak aramayı mesajla geri çevirme gibilerinden ama zaten onların hepsi vardı. :/
is sürüm 204 yazıyor bi sıkıntı yok değil mi ? bende güncellemeyi aşırı merakla bekleyenlerdenim. sorular çok fazla oldu ama yanıtlarsanız sevinirim
serinaga arkadaşım tekrar söyleyim telefonu aldığımdan beri şarjı çok az gidiyor internete cok sık girmiyorum gün içerisinde bi kere açıyorum interneti wapsapdan biraz sonbet edip kapatıyorum wifisi kapalı şarjının bitmesine sebep olacak herşey kapalı internetten baktım hepsine...güç tasarrufuda acık ama dediğim gibi bir gün gitmiyor şarjı eger sizlerinkiler öyle değilse ben garantiye vericem makineyi
mrb arkadaşım bu dediğin nasıl oluyor arabada nasıl radyo dinleniyor
nokia lumia 820 i nokia stuite nasıl bağlayamadım yardımcı olurmusunuz
Aynı anda kilit + home tuşlarıyla.820'de nasıl ekran görüntüsü alabiliriz bileniniz var mı acaba?
820'de nasıl ekran görüntüsü alabiliriz bileniniz var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?