İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
indirimmi bu fiyat uzerinden mi yoksa indirimli fiyatımı bu

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Ya arkadaşlar nokia lumia 820 şarji çok fazla internet kullanmama ragmen 1 günden az gidiyor sizinkilerdemi öyle cidden aqz gidio arkadaşlar fultime internette olsam bile bence 1 gün gitmesi geekior dün akşam şarjdan çektim şimdi saat 5 bitti :( noluyor yaaa

bence normal yani hangi büyük ekranlı akıllı telefon olursa olsun bir gün gider üç aşağı beş yukarı.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
omerk88

omerk88

Üye
Kardeşim çok Sağ ol Kırıkkale li olarak beni 71.sıraya alman beni çok sevindirdi

qwerty41

qwerty41

Üye
Ben bimeks yada electro worldden almayı düşünüyorum aynı para zaten heryerde :oke: İstanbul Bilişimde 1199 TL :ehe

dookie85

dookie85

Üye
işiniz olmadıkca mobil veriyi kapatırsanız en az 24 saat gider bence,denendi tarafımdan :oke: mobil veri açıkken benm şarjım 17 saat falan gidiyordu bi kapadım abboooo 7 saatte %3 yedi ki 20 dk kadar müzik dinledim resim çektim on kadr gerisi mail vs ufak işler resimde koycam şimdi :alkis

hocam mobil veriden kastınız hangi ayar tam olarak?

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
s.a ya teli aldıgımın 2 ci günü ama fazla bişey bilmiyorum bundan önce ki telim c6-01 bunu hakkında yardımcı olabicek rakadasların yardımın bekliyorum...tşk.ederim şimdiden

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
wp 8 in ekran kilidinin secenekleri varmı yoksa sadece resmi yukaraı iterek açtıgımız ekran kilidimi var?

qwerty41

qwerty41

Üye
Şuan sadece yukarı dogru itme ile acılıyor benim bildigim :hmmm

qwerty41

qwerty41

Üye
Pek sanmıyorum öyle birşey olacagını kullananlar cevaplarsa daha net olur ama.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
wp 8 in ekran kilidinin secenekleri varmı yoksa sadece resmi yukaraı iterek açtıgımız ekran kilidimi var?

Ayarlar > Kilit ekranı > Parola menüsüne girip parola koyabilirsiniz. ekranı yukarı itince parola ekranı geliyor.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve >Lips Of AngeL<
>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
tel hakkında biraz bilgi edinmek istiroyrum da yardımcı olabilcek yada anlatabilcek biri

Jomolocco

Jomolocco

Üye
bu telefon bence 920 den daha guzel nedense

serinaga

serinaga

Üye
bu telefon bence 920 den daha guzel nedense

Sanırım biraz daha estetik duruyor ve ideal ölçüde düşünülmüş. Her geçen gün daha çok seviyorum Lumia 820'mi ...

- - - Eklendi - - -

merhaba,
bende 22.01.013 tarihinde avea bayisinden lumia 820 aldım, ( listeye eklersen sevinirim )
telefon çok güzel, hızlı, bütün maillerim ( facebok, outlook, hotmail , gmail vs. ) bir arada.
ilk gün konuşma yapmadım, ertesi gün konuşma yaptığımda telefonun kulaklığından ses cızırtılı ( patlak hoparlör ) geliyordu.
28.01.013 tarihinde kvk servisine verdim tlf, aradım nokia yı ve telefonun değişimini talep ettim. bugün ( 30.01.013 ) nokia dan dönüş yapıldı ve telefonumu aksesuarsız olarak değiştireceklerini söylediler. 3 iş günü içinde geri dönüş yapmaları hoşuma gitti.
fakat aklıma tek takılan konu, kapalı kutu vermeyecekler, ya başka birinin arızalı telefonunu tamir edip sıfır diye verirlerse ?
nokia yı arayıp kapalı kutu istedim, güvenilir bir şirketiz falan deyip, telefon kullanılmamış, sıfır verilecektir şüpheniz olmasın dediler.
haydi hayırlısı dedim, yarın ( 31.01.013 ) tarihinde alacam inş.

Başlangıç kötü olmuş, ama umarım bundan sonra daha iyi olur, ekliyorum senide listeye ...

- - - Eklendi - - -

güzel değil kardeşim cihazın piyasa fiyatı 1250 Tl zaten indirim sözde yani :)

Ya pardon yaaaa rakam aynı tamam da, ben bir an 18 ay vade gibi görmüştüm kredi kartına, meğer 8 ay imiş, bu nedenle iyi olarak yorumlamıştım, lafımı geri aldım, PAHALI hakkaten :islik

- - - Eklendi - - -

Ya arkadaşlar nokia lumia 820 şarji çok fazla internet kullanmama ragmen 1 günden az gidiyor sizinkilerdemi öyle cidden aqz gidio arkadaşlar fultime internette olsam bile bence 1 gün gitmesi geekior dün akşam şarjdan çektim şimdi saat 5 bitti :( noluyor yaaa

Biraz çelişkili olmuş sanırım "çok fazla internet kullanmama " derken olumlu mu ? olumsuz mu demek istedin ... Yanı interneti çok fazla mı kullanıyorsun ? Yada çok az kullanıyorum anlamında mı söylemek istedin :bilmm

- - - Eklendi - - -

s.a ya teli aldıgımın 2 ci günü ama fazla bişey bilmiyorum bundan önce ki telim c6-01 bunu hakkında yardımcı olabicek rakadasların yardımın bekliyorum...tşk.ederim şimdiden

Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım, konu başlığında bazı kısayol bilgileri mevcut, ayrıca konuyu baştan sona incelersen birçok konu paylaşıldı ve halen paylaşılıyor burada, epeyce bir fikir sahibi olursun, bu arada listeye ekliyorum seni de ...

- - - Eklendi - - -

Pek sanmıyorum öyle birşey olacagını kullananlar cevaplarsa daha net olur ama.

Öncelikle StandBye/Power tuşuna basıp, açılan ekrandaki standbye ekranını yukarı kaydırmanız gerek ki açılsın, şuana kadar kendi kendine açıldığını görmedim :good:

- - - Eklendi - - -

Ayarlar > Kilit ekranı > Parola menüsüne girip parola koyabilirsiniz. ekranı yukarı itince parola ekranı geliyor.

Evet buda bir alternatif :alkis

- - - Eklendi - - -

tel hakkında biraz bilgi edinmek istiroyrum da yardımcı olabilcek yada anlatabilcek biri

Ne öğrenmek istiyorsun ? sor yardımcı olmaya çalışalım, ama önce konunun ilk sayfasını bir incele derim ...

Kira_Akuma

Kira_Akuma

Üye
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım listeye eklerseniz sevinirim. Telefon gerçekten çok mükemmel ötesi birşey

(4s almaktan vazgeçerek aldığım Alırken 40 kez düşündüğüm ama beni pişman etmeyen bir cihaz)

bir kaç sorum olacaktı. Ben facebook'u cihazda varolan facebook uygulamasından kullanıyorum. Çoğu şey eksik. bunda önereceğiniz bir prog varmı?

ikinci olarak telefonda çektiğim videoları direkt olarak paylaş >> sosyal ağlar >> facebook diyerek paylaştığımızda gönderi herkese açık gözüküyor.
40 defa facebook gizlilik ayarlarınıda düzeltsem bu böyle :s nerde yanlış yapıyorum acaba?

birdee bana güncelleme gelmedi misal bugun güncelleme geldi diyor çoğu arkadaş örn olarak aramayı mesajla geri çevirme gibilerinden ama zaten onların hepsi vardı. :/

is sürüm 204 yazıyor bi sıkıntı yok değil mi ? bende güncellemeyi aşırı merakla bekleyenlerdenim. sorular çok fazla oldu ama yanıtlarsanız sevinirim :)

hiphop

Üye
Arkadaşlar lumia 820 için aradığınız Türkiye'de olmayan bütün aksesuarları burada bulabilirsiniz :)

Saygılar...

Üst Alt