VeysiTekinTR
Üye
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar, ben W10M yükledim telefonuma fakat 8.1e dönmek istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor, yani romları indirip tertemiz fu ll bir format atmak istiyorum bunun için ne yapmam gerektiğini söyleyebilecek arkadaşlar var mı acaba windows konusunda acemiyim kusura bakmayın..
Çok teşekkür ederim hocam peki ekstra bir şey yüklemem gerekli mi yoksa sadece Windows Phone recovery tool programı yeterli mi, önceden kullandığım Nokia N9(Meego işletim sistemli)'da navifirm ile flash işlemi yapılırdı.Windows Phone recovery tool kurun pcye. Kurunca uygulamayı açın be Lumiayı seçin ve telefonu usb kablo ile bağlayın pcye. Yazılımı indirip kuracaktır. Uygulamanın önergelerini takip etmeyi unutmayın. (Wp 8.1 Cyan yükleyecek. Ekstralar ve özellikleri güncelleme yapınca denim sürümüne geçersiniz)
Programı açın. Microsoft Lumia seçin. Başka bir usb porta takın. Normalde görmesi lazım. Görmüyorsa telefona ait sürücüleri aygıt yöneticisinden silin ve usb kabloyu tekrar takın.Çok teşekkür ederim hocam peki ekstra bir şey yüklemem gerekli mi yoksa sadece Windows Phone recovery tool programı yeterli mi, önceden kullandığım Nokia N9(Meego işletim sistemli)'da navifirm ile flash işlemi yapılırdı.
usta programı yükledim ama cihazımı bir türlü tam bulamıyor yani 1520 vs. demiyor, hocam rom flash atmayı nasıl atabilirim, W10M yi kurduğuma pişman oldum lütfen yardım edin.
Bendede 620 Var Dediğin Gibi Bulutta Görünüyor Kişiler Ama Almıyor Bende AnlamadımTeker Teker Kaydet Yada Sımdeki Noları Kaydet Olmazsa
@Aybin.KilicPc den people.live.com adresine gir kişileri dışarı aktar deyin. Gelen dosyayı pcye kaydedin.
Daha sonra aynı adresten tum kişileri silin. İçeri aktar seçeneği ile indirdiğiniz kişileri içeri aktarın.
Telefonu sıfırlayın ve yedeksiz temiz kurulum yapın.
Eğer kişiler gelmezse buraya bi daha yazın.
Yükledikden sonra sıfırı sıfırlayın bende sorun olmadi 640xl
Menü -Ayarlar- sistem - Hakkında@Aybin.Kilic
Hocam peki telefonu sıfırlarken nerden ve nasıl yapmam lazım ..? Tekrardan mı Upgrade Advisor' u çalıştırmam lazım. Şuan Windows 10 kullanıyorum. Yardımın için çok sağol hocam.
Üstadım bir sorum daha var. Sıfırlama işleme yaptım kilit ekranına parola seçeneğini göremedim
Çok teşekkür ederim hocam. Daha once ble değildi. Neden boyle oduğuna anlam veremedimBiraz müsaade verin yardımcı olacağım.
Menü - Ayarlar - Kişiselleştirme - kilit ekranı > Oturum açma seçenekleri : PİN ekle kaydet
Her yeni yapıda bi şeyler karışıyor. Benim cihaz da güncelleme ile sapıttı. Mecbur kaldım sıfırladım. İşin kötüsü wifi ağımda yok. Mobil verimde azaldı. Güncelleme yapamıyorum da. 25 uygulama güncellenecek, programlar indirilecek
Vaklahi bende şarjı bitirmeye çalışıyorum şuan. Gece sabaha kadr fulleyip. Yarın bir daha sfırlayıp adam gibi kuracam. Acaba bu guncelemeyi ne zamam otadan değilde yzılımsal verirler. Herkesin dediği gibi beta surumu tam surum diye vermişlerHer yeni yapıda bi şeyler karışıyor. Benim cihaz da güncelleme ile sapıttı. Mecbur kaldım sıfırladım. İşin kötüsü wifi ağımda yok. Mobil verimde azaldı. Güncelleme yapamıyorum da. 25 uygulama güncellenecek, programlar indirilecek
Vodafone elveda dedim maalesef. Türkcell e geçiş yaptım
Vodafone -Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasına giriş yapıp Paketler > İnternet Paketleri > 1 GB Hediye - 0₺ seç tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?