narnia16
Üye
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/bekleyemedim-gittim-aldim-754702.html
bu sayfada iyi dileklerini ileten herkese en içten duygularımla teşekkürü bir borç bilirim
almak isteyip de alamayanların da en kısa sürede kavuşmaları dileklerimle..
- - - Eklendi - - -
bu arada beni de eklediniz değil mi..?
indirimmi bu fiyat uzerinden mi yoksa indirimli fiyatımı bu
Ya arkadaşlar nokia lumia 820 şarji çok fazla internet kullanmama ragmen 1 günden az gidiyor sizinkilerdemi öyle cidden aqz gidio arkadaşlar fultime internette olsam bile bence 1 gün gitmesi geekior dün akşam şarjdan çektim şimdi saat 5 bittinoluyor yaaa
turkcellde 12 taksit vade farksı 1200İndirimli fiyatıymış güya
işiniz olmadıkca mobil veriyi kapatırsanız en az 24 saat gider bence,denendi tarafımdanmobil veri açıkken benm şarjım 17 saat falan gidiyordu bi kapadım abboooo 7 saatte %3 yedi ki 20 dk kadar müzik dinledim resim çektim on kadr gerisi mail vs ufak işler resimde koycam şimdi
Şuan sadece yukarı dogru itme ile acılıyor benim bildigim
wp 8 in ekran kilidinin secenekleri varmı yoksa sadece resmi yukaraı iterek açtıgımız ekran kilidimi var?
bu telefon bence 920 den daha guzel nedense
merhaba,
bende 22.01.013 tarihinde avea bayisinden lumia 820 aldım, ( listeye eklersen sevinirim )
telefon çok güzel, hızlı, bütün maillerim ( facebok, outlook, hotmail , gmail vs. ) bir arada.
ilk gün konuşma yapmadım, ertesi gün konuşma yaptığımda telefonun kulaklığından ses cızırtılı ( patlak hoparlör ) geliyordu.
28.01.013 tarihinde kvk servisine verdim tlf, aradım nokia yı ve telefonun değişimini talep ettim. bugün ( 30.01.013 ) nokia dan dönüş yapıldı ve telefonumu aksesuarsız olarak değiştireceklerini söylediler. 3 iş günü içinde geri dönüş yapmaları hoşuma gitti.
fakat aklıma tek takılan konu, kapalı kutu vermeyecekler, ya başka birinin arızalı telefonunu tamir edip sıfır diye verirlerse ?
nokia yı arayıp kapalı kutu istedim, güvenilir bir şirketiz falan deyip, telefon kullanılmamış, sıfır verilecektir şüpheniz olmasın dediler.
haydi hayırlısı dedim, yarın ( 31.01.013 ) tarihinde alacam inş.
güzel değil kardeşim cihazın piyasa fiyatı 1250 Tl zaten indirim sözde yani
Ya arkadaşlar nokia lumia 820 şarji çok fazla internet kullanmama ragmen 1 günden az gidiyor sizinkilerdemi öyle cidden aqz gidio arkadaşlar fultime internette olsam bile bence 1 gün gitmesi geekior dün akşam şarjdan çektim şimdi saat 5 bittinoluyor yaaa
s.a ya teli aldıgımın 2 ci günü ama fazla bişey bilmiyorum bundan önce ki telim c6-01 bunu hakkında yardımcı olabicek rakadasların yardımın bekliyorum...tşk.ederim şimdiden
Pek sanmıyorum öyle birşey olacagını kullananlar cevaplarsa daha net olur ama.
Ayarlar > Kilit ekranı > Parola menüsüne girip parola koyabilirsiniz. ekranı yukarı itince parola ekranı geliyor.
tel hakkında biraz bilgi edinmek istiroyrum da yardımcı olabilcek yada anlatabilcek biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?