Yemişim wp hızını ya. Bilmiyorum dev prv den midir nedir uygulamalar saniyelerce bekliyor açılırken artık sıkılıyorum beklemekten ya açılıyor yada açılmadan atıyor. İyice berbatlaştı. Soğutuyorlar sistemden insanı
Beyler baya Bi zaman stabil surume güncelleme gelmedi acep en yakın hangi vakitte foruma girince güncelleme geldi yazısını gorurruz bi fikri kaynğı olan varmı hata duzeltmeleri veya kamera için bide merakım var bu apo lerden atma kapanma donma mewzuları apo den dolayımı yoksa sistemimizdenmi eğer öyleyse koca ea ya yazıklar olsun
Güncellendi ama hala gece çekimi bir ois kameradan beklenilen aydınlıkta çekim yapmıyor. Bozuldu. Eskiden gündüz gibi çekiyordu. Bu arada classic olanı yükleyemiyorum. Tel L920
Suyunsesi hacı ben de bu telin manzara ve gece çekimine bitiyorum nedense diğerleri berbat bbde classiz tukleyemıom yorumlarda 520 sahibi bile var nedense
arkadaşlar merhaba ben uc brwoser'ı türkçe çeviri yapmıştım tamamlanmıştı 3-4 gün içinde yayınlanacak diye söylemiştim 1 ay önce ancak yeni giriyorum foruma askerlikten dolayı ve şuan baktığımda hala yayınlanmamış ve şuan bana cevap verilmiyor çeviir hazır ama yayınlanmıyor gecikme için kusura bakmayın bu gün tekrar meil attım bakalım dönerlerse iletirim sizede, bu arada bir sorum olacak uzun süredir forumlarda olmadığım için konuların hepsini hızlıca okudum ama pdf güncellemesi gelmiş bir tane bu ne oluyor gdr1 kendi içinde değilmi gdr2 falan değil
arkadaşlar merhaba ben uc brwoser'ı türkçe çeviri yapmıştım tamamlanmıştı 3-4 gün içinde yayınlanacak diye söylemiştim 1 ay önce ancak yeni giriyorum foruma askerlikten dolayı ve şuan baktığımda hala yayınlanmamış ve şuan bana cevap verilmiyor çeviir hazır ama yayınlanmıyor gecikme için kusura bakmayın bu gün tekrar meil attım bakalım dönerlerse iletirim sizede, bu arada bir sorum olacak uzun süredir forumlarda olmadığım için konuların hepsini hızlıca okudum ama pdf güncellemesi gelmiş bir tane bu ne oluyor gdr1 kendi içinde değilmi gdr2 falan değil