Daha niye 8 nen başlıyor anlayamıyorum. Wp8 çıktığında onunda numarası da 7.5 yada 7.9 falan filan değildi. Şimdi ne oluyor da birden Windows 10 aslında Windows 8.15 oluyor? Microsoft kendi içinde Windows 9 diye adlandırsa neyse ama 8 ne alaka.
2 gün önce lumia 630 aldım. Son üç telefonum android işletim sistemliydi. Android tam anlamıyla fiyasko. Lumia 630 çok başarılı bir cihaz android karşısında çok daha güçlü olması gerekirken android kuyusuna düşmüş fanların asılsız demeçleri sayesinde kullanıcılar windows phone a çekingen yaklaşıyorlar. Şu anki haliyle bile windows phone androidin beş on adım ötesinde.
Yalnız kasmış demek az kalır yani. O ne yahu öyle? Bir 1520 için hiç hoş değil. Artık şu sistem hatalarını giderseler hiç fena olmayacak. Yakında bir yenilik, bir hata düzeltmesi vermeleri gerekecek.
Bendede ie sacmalamaya basladi son 1 haftadir bir yere giriyorum ie tepkisiz kaliyor. Asagi yukari yapamiyorum bir yere giremiyorum. En basta ekrandami sorun var dedim ama degilmis cunku sayfa yenileme ve adres cubugu calisiyor
Bendede ie sacmalamaya basladi son 1 haftadir bir yere giriyorum ie tepkisiz kaliyor. Asagi yukari yapamiyorum bir yere giremiyorum. En basta ekrandami sorun var dedim ama degilmis cunku sayfa yenileme ve adres cubugu calisiyor
O an telin şarjda takılımı?
O bendede oluyor hep ama şarja takılıyken.
Dokunmatik algılıyor sağ alt köşeden.ekran geçen yıl değişti,yine aynı.batarya çok ısındığında yapıyor.
Dokunmatik kapasitif olduğundan sıcaklıkla hareketle geçiyor.
Arkadaşlar yeni bir Lumia almak istiyorum yalnız şu şebeke yani 3G ile nette gezinirken ısınma yapıyormu diye sormak istedim 1320 kullananlar yorum yazabilirler mi ? Ben L820 ile bu ısınma sorununa alıştım ama alacağım kişi sorun eder o bakımdan sormak istedim fazla mı ısınıyor cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar yeni bir Lumia almak istiyorum yalnız şu şebeke yani 3G ile nette gezinirken ısınma yapıyormu diye sormak istedim 1320 kullananlar yorum yazabilirler mi ? Ben L820 ile bu ısınma sorununa alıştım ama alacağım kişi sorun eder o bakımdan sormak istedim fazla mı ısınıyor cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
1320 de cok zorladigin zaman az bir isinma yapiyor. Bu oyun oynarkende 3g acikken de gecerli son derecede normal bir durum.Ama 925 in isinmasindan sonra 1320deki isinmanin lafi bile olmaz