İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Kafaya koydum Z3 çıkınca Z2 alacağım.

Z2 nin yoğun kullanımda şarjı ne kadar gidiyo ?

Akhtoher

Üye
Z2 nin yoğun kullanımda şarjı ne kadar gidiyo ?
hocam bu soruları boşuna soruyor herkes. Bu, bu telefonun doluluk oranına, kullanıcının bilinçli olup olmamasına, hangi oyunu oynadığına, ne kadar süre oynadığına, hangi uygulamaları ne kadar kullandığına, hatta cebinde yada elinde ne kadar durduğuna bağlı. Ama şunu söyleyebilirim 1520 de 3400 mAh pil olmasına rağmen bunda daha rahatım. Sanırım stamina mod dan ötürü. Şarjınız %5 kaldı açın stamina modu 10 saat daha açık cihaz. Demem o ki asla yarı yolda kalmak yok.

Tepkiler: sekajmer

dakamon

Üye
HTC one M8 in androidli ve WP li modelleri arasındaki batarya performans farkının yarı yarıya olduğunu söyleyen bir haber okumuştum. WP li HTC M8 daha uzun gidiyormuş bataryası.

HTC one M8 in androidli ve WP li modelleri arasındaki batarya performans farkının yarı yarıya olduğunu söyleyen bir haber okumuştum. WP li HTC M8 daha uzun gidiyormuş bataryası.
Evet ben de okumuştum muhtemelen arayüzden kaynaklıdır diye düşünüyorum

Arkadaşlar l920 ye wp 8.1 yükledikten sonra tel sim hatası vermeye başladı bu sorun nedir ve çozumu nedir arkadaşlar

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

YkPkY

Üye
Cihaz isterse uzay mekiği olsun,açık kaynak dedimmi o yazılım bende bitmiştir.
Ön kamerasından acaba izleniyormuyum korkusu var.
Nokia yetişemese bile androide hayır.kendi cihazları dışında bile adam gibi güncelleme vermiyor ki.
Ya samsungun üst modelini alacaksın yada almayacaksın.kendileri bile ilgilenmiyorki.

Windows Phone 9 ile gönderildi.

Tepkiler: Rock Ve Roll ve ...decode...

Akhtoher

Üye
Microsoft çok ilgileniyor, onuda biliyoruz Android kısmında güncelleme ister verir ister vermez. Hangi romu istiyorsan atarsın ikonları bile değiştirir istiyorsan telefonu her gün baştan aşağı değiştirirsin hal böyle iken (değişim İçin güncelleme den başka çaresi olmayan) Windows Phone kullanıcıları olarak güncelleme konusuna bu kadar takılmanız normaldir

Tepkiler: sekajmer
Ben bir bilinçli kullanıcı olarak soruyorum,ben yoğun kullanımda en fazla 8 saat kullandım,oyun hiç yok,parlaklık düşükte,3g sürekli açık,whats app kullandığımda bu süre yarıya iniyor,z2 nin ne kadar gider diye merak ettim o yüzden soruyorum

Akhtoher

Üye
oyun hiç yok ışık en düşükte uyuduğunuz sürede de yatışta olacak cihaz her türlü 1.5 gün.

beats

Üye
İlk kez böyle Lumia haberiyle karşılaşıyorum, Brezilyalı bir kullanıcı gece boyu şarjda bıraktığı Lumia 920 cihazının sabah microUSB bağlantı noktasının eridiğini görmüş. Fakat herhangi tehlikeli bir olay yaşanmamış, cihazın şarja takıldığında şarj olduğunu da belirtmiş. Garantisinin bittiğini söyleyen kullanıcı böyle durumlar için ne yapacağız diye sormuş...

Şarj olurken cihaz ve adaptörün bağlantı noktalarının sıcaklığının arttığını biliyoruz bazen bataryanın da, hatta aşırı seviyelere çıktığı da oluyor. Cihazın microUSB kısmı muhtemelen o sıcaklık sürecinde erimiş, tehlike yaratmamış olması sevindirici.

Ayrıca bunca zaman eğlenerek kullandığını, Windows Phone geliştiricisi olduğunu ve Nokia Müşteri Hizmetlerinin ilgilenmediğini belirtmiş, ücretsiz garanti süresinin bitmiş olmasından dolayı.

Fotoğrafları:

Son düzenleme:
Tepkiler: suyunsesi, flutewoddy ve OttomaN TigeR

Akhtoher

Üye
Şanslıymış patlamamış.

Şu tabloyu gördükten sonra şarjda bırakmak mı?

Tepkiler: flutewoddy ve beats

YkPkY

Üye

Vallaha eski symbian moderatörü olarak hiiç takıntılı değilim.
Wp veya Nokia savunucusuda değilim.isyan ettiğim yanlarıda oluyor.
Ama bu güne kadar kim 4+4 lük elindeki cihazlardan memnun kalmış?

İşte sorunun ana başlığını kendi ağzınla söyledin.isteyen istediğini yapıyor.Sorun burada başlıyor.

Bu arada burada bayağı takılırken bianda çamurlaşmanada şaştım.

Şu elimdeki 50 kere yere düştü 1,5 yılda,halen görsen sıfır dersin.ben sadece nokiada buna,
windowsta da güvenirliğine bakarım.

Windows Phone 9 ile gönderildi.

Tepkiler: 4MaGuS, Rock Ve Roll ve OttomaN TigeR