osmanmert94
Üye
Kafaya koydum Z3 çıkınca Z2 alacağım.Japon değil Çin diyorsunuz da bu telefonu yapan tasarlayan kodlayan ve aklınıza ne gelirse Japon firması Sony e aittir işçilik Çin olabilir onun bir önemi yok. Sizin bu anlattıklarınızı bu cihazı yapanlar hiç düşünmemişmidir acaba? Diyelim ki veriler fabrika çıkış ayarlarına göre ( ki öyle değil sürekli değişkenlik gösteriyor) 8 gün olmasın 6 gün olsun. Çokmu kötü? daha dün akşam soyunma odasında üstümü giyinirken telefona baktım %4 kalmış şarj, aldım stamina moda giyinip işten çıktım eve vardım 45 dakika sonra çıkardım cebimden şarja takmak için hala %4 dü ve ayarlarında 10 saat içinde biteceği yazıyordu %4 ün. Benim için bu yeterli bir teknolojidir. Sonuçta 1520 kullanırken de 3400 mAh bataryam vardı, ve bu kadar memnun değildim. Z2 kullanırsanız bir gün benim gibi, Stamina modu tecrübe edip beğenmezseniz, eyvallah. Ben verdiğim örnekteki gibi olayları ara ara yaşıyor tecrübe ediyorum ve buna göre konuşuyorum. Hayırlı akşamlar.
Şimdiden hayırlı olsun. Fiyat 1600 lira çoğu yerde. 930 ile aynı fiyat lakin bir kamyon dolusu fark varKafaya koydum Z3 çıkınca Z2 alacağım.
Şöyle 1500 falan olsun zaten netten alacağım.Şimdiden hayırlı olsun. Fiyat 1600 lira çoğu yerde. 930 ile aynı fiyat lakin bir kamyon dolusu fark var
Z2 de tek endişem ekran.Şöyle 1500 falan olsun zaten netten alacağım.
ekranda endişe edecek bir şey yok ama bu konudan konuşursak şikayet gelecekŞöyle 1500 falan olsun zaten netten alacağım.
Z2 de tek endişem ekran.
Z2 nin yoğun kullanımda şarjı ne kadar gidiyo ?Japon değil Çin diyorsunuz da bu telefonu yapan tasarlayan kodlayan ve aklınıza ne gelirse Japon firması Sony e aittir işçilik Çin olabilir onun bir önemi yok. Sizin bu anlattıklarınızı bu cihazı yapanlar hiç düşünmemişmidir acaba? Diyelim ki veriler fabrika çıkış ayarlarına göre ( ki öyle değil sürekli değişkenlik gösteriyor) 8 gün olmasın 6 gün olsun. Çokmu kötü? daha dün akşam soyunma odasında üstümü giyinirken telefona baktım %4 kalmış şarj, aldım stamina moda giyinip işten çıktım eve vardım 45 dakika sonra çıkardım cebimden şarja takmak için hala %4 dü ve ayarlarında 10 saat içinde biteceği yazıyordu %4 ün. Benim için bu yeterli bir teknolojidir. Sonuçta 1520 kullanırken de 3400 mAh bataryam vardı, ve bu kadar memnun değildim. Z2 kullanırsanız bir gün benim gibi, Stamina modu tecrübe edip beğenmezseniz, eyvallah. Ben verdiğim örnekteki gibi olayları ara ara yaşıyor tecrübe ediyorum ve buna göre konuşuyorum. Hayırlı akşamlar.
hocam bu soruları boşuna soruyor herkes. Bu, bu telefonun doluluk oranına, kullanıcının bilinçli olup olmamasına, hangi oyunu oynadığına, ne kadar süre oynadığına, hangi uygulamaları ne kadar kullandığına, hatta cebinde yada elinde ne kadar durduğuna bağlı. Ama şunu söyleyebilirim 1520 de 3400 mAh pil olmasına rağmen bunda daha rahatım. Sanırım stamina mod dan ötürü. Şarjınız %5 kaldı açın stamina modu 10 saat daha açık cihaz. Demem o ki asla yarı yolda kalmak yok.Z2 nin yoğun kullanımda şarjı ne kadar gidiyo ?
Evet ben de okumuştum muhtemelen arayüzden kaynaklıdır diye düşünüyorumHTC one M8 in androidli ve WP li modelleri arasındaki batarya performans farkının yarı yarıya olduğunu söyleyen bir haber okumuştum. WP li HTC M8 daha uzun gidiyormuş bataryası.
Arayüzden ziyade wp nin işletim sisteminin özelliklerinden kaynaklıEvet ben de okumuştum muhtemelen arayüzden kaynaklıdır diye düşünüyorum
Microsoft çok ilgileniyor, onuda biliyoruzCihaz isterse uzay mekiği olsun,açık kaynak dedimmi o yazılım bende bitmiştir.
Ön kamerasından acaba izleniyormuyum korkusu var.
Nokia yetişemese bile androide hayır.kendi cihazları dışında bile adam gibi güncelleme vermiyor ki.
Ya samsungun üst modelini alacaksın yada almayacaksın.kendileri bile ilgilenmiyorki.
Windows Phone 9 ile gönderildi.
Ben bir bilinçli kullanıcı olarak soruyorum,ben yoğun kullanımda en fazla 8 saat kullandım,oyun hiç yok,parlaklık düşükte,3g sürekli açık,whats app kullandığımda bu süre yarıya iniyor,z2 nin ne kadar gider diye merak ettim o yüzden soruyorumhocam bu soruları boşuna soruyor herkes. Bu, bu telefonun doluluk oranına, kullanıcının bilinçli olup olmamasına, hangi oyunu oynadığına, ne kadar süre oynadığına, hangi uygulamaları ne kadar kullandığına, hatta cebinde yada elinde ne kadar durduğuna bağlı. Ama şunu söyleyebilirim 1520 de 3400 mAh pil olmasına rağmen bunda daha rahatım. Sanırım stamina mod dan ötürü. Şarjınız %5 kaldı açın stamina modu 10 saat daha açık cihaz. Demem o ki asla yarı yolda kalmak yok.
oyun hiç yok ışık en düşükte uyuduğunuz sürede de yatışta olacak cihaz her türlü 1.5 gün.Ben bir bilinçli kullanıcı olarak soruyorum,ben yoğun kullanımda en fazla 8 saat kullandım,oyun hiç yok,parlaklık düşükte,3g sürekli açık,whats app kullandığımda bu süre yarıya iniyor,z2 nin ne kadar gider diye merak ettim o yüzden soruyorum
Şanslıymış patlamamış.İlk kez böyle Lumia haberiyle karşılaşıyorum, Brezilyalı bir kullanıcı gece boyu şarjda bıraktığı Lumia 920 cihazının sabah microUSB bağlantı noktasının eridiğini görmüş. Fakat herhangi tehlikeli bir olay yaşanmamış, cihazın şarja takıldığında şarj olduğunu da belirtmiş. Garantisinin bittiğini söyleyen kullanıcı böyle durumlar için ne yapacağız diye sormuş...
Şarj olurken cihaz ve adaptörün bağlantı noktalarının sıcaklığının arttığını biliyoruz bazen bataryanın da, hatta aşırı seviyelere çıktığı da oluyor. Cihazın microUSB kısmı muhtemelen o sıcaklık sürecinde erimiş, tehlike yaratmamış olması sevindirici.
Ayrıca bunca zaman eğlenerek kullandığını, Windows Phone geliştiricisi olduğunu ve Nokia Müşteri Hizmetlerinin ilgilenmediğini belitmiş, ücretsiz garanti süresinin bitmiş olmasından dolayı.
Fotoğrafları:
Microsoft çok ilgileniyor, onuda biliyoruzAndroid kısmında güncelleme ister verir ister vermez. Hangi romu istiyorsan atarsın ikonları bile değiştirir istiyorsan telefonu her gün baştan aşağı değiştirirsin hal böyle iken (değişim İçin güncelleme den başka çaresi olmayan) Windows Phone kullanıcıları olarak güncelleme konusuna bu kadar takılmanız normaldir
Gözümün önünde olsun mod: OnŞu tabloyu gördükten sonra şarjda bırakmak mı?
Şu dakikadan sonra aynen öyle.Gözümün önünde olsun mod: On
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?