Off yeter beaaa çorba yaptılar iyice hiç istediğimiz gibi bir telefonda çıakrtmıyorlar hep bir şeyler eksik çok şey istemiyorduk 1520 nin 5 inçli modelini istiyorduk sadee
Kusura bakma anca yetişebildim : ) evet 2 sene çok rahat idare eder güncellemede alırsın . Müziğide güzel internetide güzel . Zaten bu telefonu alacaksan 32 lik olandan almalısın 16lığı ileride sıkıntı yaratabilir yer bakımından
Valla ben telefonda sürekli oyun oynayan biri değilim. Ara sıra mağazaya girer hani can sıkıntısından vaktimde varsa indiririm bir şeyler 5-10 dakika oynar silerim ama bu indirdiğim oyunlar da fifa2014,asphalt,gt racing,six guns gibi detaylı oyunlar ve hepsini çatır çatır oynadım hiç bir şekilde kasma donma vs olmadı. Hatta gt racing hala oynuyorum sadece o var telefonda daha herhangi bir sorun yaşamadım .
Valla ben telefonda sürekli oyun oynayan biri değilim. Ara sıra mağazaya girer hani can sıkıntısından vaktimde varsa indiririm bir şeyler 5-10 dakika oynar silerim ama bu indirdiğim oyunlar da fifa2014,asphalt,gt racing,six guns gibi detaylı oyunlar ve hepsini çatır çatır oynadım hiç bir şekilde kasma donma vs olmadı. Hatta gt racing hala oynuyorum sadece o var telefonda daha herhangi bir sorun yaşamadım .
Harcar. O program benim gözümde mim li. Zamanında başıma az işler açmadı. 1 saat için bataryamı bitirdiğini bilirim. Artık 8.1 ile o tarz programlara gerek kalmadı zaten. Pil tasarrufunu ana menüye koyunca şekil olarak ne kadar kaldığı gösteriliyor ayrıca bildirim merkezinde de yüzde olarak gösteriliyor.
lumia 920 telefonumu aldığıma 10 ay oldu ve ilk defa güncelleme dışında format atıyorum şuan bakalım ne kadar hızlı olucak tüm programları silip baştan bir ayar yapıcam, acaba programları kurmak yerine 8.1 kararlı sürümümü beklesem
özellikleri fena olmasa sırf tasarımı yüzünden almazdım haralde ben ne o öyle 5s in nerdeyse aynısı ben farklı bir şey istediğim için zaten lumia aldım
aa glance background artık geliştirilmeyecek mi? bundan "glance ayarına gömmekten vazgeçtikleri" mi yoksa "sonraki güncellemede glance ayarına arkaplan ayarını gömeceğiz" anlamı mı çıkarmalıyız?
aa glance background artık geliştirilmeyecek mi? bundan "glance ayarına gömmekten vazgeçtikleri" mi yoksa "sonraki güncellemede glance ayarına arkaplan ayarını gömeceğiz" anlamı mı çıkarmalıyız?
Son beta haliyle mağazada mevcut olacak ama güncelleme yenilik yok gelmeyecek, sanırım Microsoft'un işleri bunlar. Uygulamaları ilişkilendirme hakkında bilgi verilmemiş Betalabs Blog'da ama uygulamayı mağazadan silmediklerine göre birleştirme söz konusu olmaz herhalde.