Bay H Üye papakudioflu' Alıntı: Resimde ilk dikkatinizi çeken şey ne oldu? Genişletmek için tıkla ... Telefon adamın arka cebinde iken şarj kablosunun nereye takıldığı üzerine uğraşıyorum şuanda
papakudioflu' Alıntı: Resimde ilk dikkatinizi çeken şey ne oldu? Genişletmek için tıkla ... Telefon adamın arka cebinde iken şarj kablosunun nereye takıldığı üzerine uğraşıyorum şuanda
dakamon Üye papakudioflu' Alıntı: Resimde ilk dikkatinizi çeken şey ne oldu? Genişletmek için tıkla ... Kablosuz şarj özelliği olan pantolon Yemin ediyorum çoluğumuz çocuğumuz olmayacak bunların yüzünden
papakudioflu' Alıntı: Resimde ilk dikkatinizi çeken şey ne oldu? Genişletmek için tıkla ... Kablosuz şarj özelliği olan pantolon Yemin ediyorum çoluğumuz çocuğumuz olmayacak bunların yüzünden
papakudioflu Emekli Yönetici Adam Nokia DC-50 kablosuz sarj özellikli harici batarya için özel pantolon yaptırmış.
beats Üye papakudioflu' Alıntı: Adam Nokia DC-50 kablosuz sarj özellikli harici batarya için özel pantolon yaptırmış. Genişletmek için tıkla ... Cesarete bak, adam patlama tehlikesinden gelen arkadaşlık isteğini yoksaymış.
papakudioflu' Alıntı: Adam Nokia DC-50 kablosuz sarj özellikli harici batarya için özel pantolon yaptırmış. Genişletmek için tıkla ... Cesarete bak, adam patlama tehlikesinden gelen arkadaşlık isteğini yoksaymış.
ÖZGÜNBEY Üye papakudioflu' Alıntı: Resimde ilk dikkatinizi çeken şey ne oldu? Genişletmek için tıkla ... Gözüm 930'dan başka bişey görmedi Bakalım 930'mu daha önce gelcek yoksa 8.1 mi
papakudioflu' Alıntı: Resimde ilk dikkatinizi çeken şey ne oldu? Genişletmek için tıkla ... Gözüm 930'dan başka bişey görmedi Bakalım 930'mu daha önce gelcek yoksa 8.1 mi
papakudioflu Emekli Yönetici -ZEYBEK-' Alıntı: Gözüm 930'dan başka bişey görmedi Bakalım 930'mu daha önce gelcek yoksa 8.1 mi Genişletmek için tıkla ... Foto finişe kalırlar. Atbaşı da olabilir. Son düzenleme: 18 Haz 2014
-ZEYBEK-' Alıntı: Gözüm 930'dan başka bişey görmedi Bakalım 930'mu daha önce gelcek yoksa 8.1 mi Genişletmek için tıkla ... Foto finişe kalırlar. Atbaşı da olabilir.
ÖZGÜNBEY Üye papakudioflu' Alıntı: Foto finişe kalırlar. Atbaşı da olabilir. Genişletmek için tıkla ... Bence el ele gelsinler
papakudioflu' Alıntı: Foto finişe kalırlar. Atbaşı da olabilir. Genişletmek için tıkla ... Bence el ele gelsinler
Çağrı Gündüz Üye papakudioflu' Alıntı: Hiç mi işin yok ve adam nereden aklına geldi bu şimdi. Genişletmek için tıkla ... Bir tek ben anlamadım galiba ne yaptığını kimse sormadığına göre
papakudioflu' Alıntı: Hiç mi işin yok ve adam nereden aklına geldi bu şimdi. Genişletmek için tıkla ... Bir tek ben anlamadım galiba ne yaptığını kimse sormadığına göre
dakamon Üye Çağrı Gündüz' Alıntı: Bir tek ben anlamadım galiba ne yaptığını kimse sormadığına göre Genişletmek için tıkla ... Ali kemal abi birde paylaştığı şeyleri açıklasa tam olacak. Wp li bir telefona android mi kurmuş nedir?
Çağrı Gündüz' Alıntı: Bir tek ben anlamadım galiba ne yaptığını kimse sormadığına göre Genişletmek için tıkla ... Ali kemal abi birde paylaştığı şeyleri açıklasa tam olacak. Wp li bir telefona android mi kurmuş nedir?
beats Üye dakamon' Alıntı: Ali kemal abi birde paylaştığı şeyleri açıklasa tam olacak. Wp li bir telefona android mi kurmuş nedir? Genişletmek için tıkla ... Kablodan şarj paylaşımı oluyor Lumia'ya dikkat.
dakamon' Alıntı: Ali kemal abi birde paylaştığı şeyleri açıklasa tam olacak. Wp li bir telefona android mi kurmuş nedir? Genişletmek için tıkla ... Kablodan şarj paylaşımı oluyor Lumia'ya dikkat.
dakamon Üye beats' Alıntı: Kablodan şarj paylaşımı oluyor Lumia'ya dikkat. Genişletmek için tıkla ... Oha Mate 2 gibi olmuş
beats' Alıntı: Kablodan şarj paylaşımı oluyor Lumia'ya dikkat. Genişletmek için tıkla ... Oha Mate 2 gibi olmuş
papakudioflu Emekli Yönetici dakamon' Alıntı: Ali kemal abi birde paylaştığı şeyleri açıklasa tam olacak. Wp li bir telefona android mi kurmuş nedir? Genişletmek için tıkla ... Adam Lumia 1020'yi USB OTG ile Nexus 7'ye bağlayıp veri transfer ederken cihazı da sarj etmiş.
dakamon' Alıntı: Ali kemal abi birde paylaştığı şeyleri açıklasa tam olacak. Wp li bir telefona android mi kurmuş nedir? Genişletmek için tıkla ... Adam Lumia 1020'yi USB OTG ile Nexus 7'ye bağlayıp veri transfer ederken cihazı da sarj etmiş.
Bay H Üye Ekrana gelen güncelleme ile parlaklık profilinin geldiği aktarılmış ancak çalışmak için Cyan güncellemesini bekleyeceğiz gibi gözüküyor. Son düzenleme: 18 Haz 2014
Ekrana gelen güncelleme ile parlaklık profilinin geldiği aktarılmış ancak çalışmak için Cyan güncellemesini bekleyeceğiz gibi gözüküyor.
dakamon Üye Mr.H' Alıntı: Ekrana gelen güncelleme ile parlaklık profilinin geldiği aktarılmış ancak çalışmak için Cyan güncellemesini bekleyeceğiz gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Evet öyle görünüyor acaba bu tarz güncellemelerin gelmesi cyanın yakında geleceğinin bir göstergesi olabilirmi?
Mr.H' Alıntı: Ekrana gelen güncelleme ile parlaklık profilinin geldiği aktarılmış ancak çalışmak için Cyan güncellemesini bekleyeceğiz gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Evet öyle görünüyor acaba bu tarz güncellemelerin gelmesi cyanın yakında geleceğinin bir göstergesi olabilirmi?
Bay H Üye dakamon' Alıntı: Evet öyle görünüyor acaba bu tarz güncellemelerin gelmesi cyanın yakında geleceğinin bir göstergesi olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Yavaş yavaş adapte ediyorlar sanırım, zamanında yeni Nokia Türkiye başkanı yaz başlarında dağıtıma başlanabilir diyordu. Haziran sonu Temmuz ortasına kadar dağıtım başlamış olur diye düşünüyorum
dakamon' Alıntı: Evet öyle görünüyor acaba bu tarz güncellemelerin gelmesi cyanın yakında geleceğinin bir göstergesi olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Yavaş yavaş adapte ediyorlar sanırım, zamanında yeni Nokia Türkiye başkanı yaz başlarında dağıtıma başlanabilir diyordu. Haziran sonu Temmuz ortasına kadar dağıtım başlamış olur diye düşünüyorum
beats Üye papakudioflu' Alıntı: Adam Nokia DC-50 kablosuz sarj özellikli harici batarya için özel pantolon yaptırmış. Genişletmek için tıkla ... Pantolon Amazon'da satışa çıkacakmış İngiliz tasarımcı A. Sauvage yapmış. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ayrıca twitterda yarışması varmış, İngiltere'den katılanlar öncelikliymiş. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Kapri pantolon () severlere duyurulur.
papakudioflu' Alıntı: Adam Nokia DC-50 kablosuz sarj özellikli harici batarya için özel pantolon yaptırmış. Genişletmek için tıkla ... Pantolon Amazon'da satışa çıkacakmış İngiliz tasarımcı A. Sauvage yapmış. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ayrıca twitterda yarışması varmış, İngiltere'den katılanlar öncelikliymiş. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Kapri pantolon () severlere duyurulur.
bulutsuzgece Üye Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız İlginç efektlerle süslü bir video. Hoş olan yönü ise ilk sahnede Windows Phone'lu bir telefonun kullanılması
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız İlginç efektlerle süslü bir video. Hoş olan yönü ise ilk sahnede Windows Phone'lu bir telefonun kullanılması
Çağrı Gündüz Üye beats' Alıntı: Pantolon Amazon'da satışa çıkacakmış İngiliz tasarımcı A. Sauvage yapmış. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ayrıca twitterda yarışması varmış, İngiltere'den katılanlar öncelikliymiş. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Kapri pantolon () severlere duyurulur. Genişletmek için tıkla ... Şimdi bu pantolonun çalışma mantığı tam olarak nasıl olabilir fikri olan varmı arkadaşlar?
beats' Alıntı: Pantolon Amazon'da satışa çıkacakmış İngiliz tasarımcı A. Sauvage yapmış. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ayrıca twitterda yarışması varmış, İngiltere'den katılanlar öncelikliymiş. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Kapri pantolon () severlere duyurulur. Genişletmek için tıkla ... Şimdi bu pantolonun çalışma mantığı tam olarak nasıl olabilir fikri olan varmı arkadaşlar?