Arkadaşlar lumia 920 için yurt dışından kablosuz şarj pedi almıştım ama 920 iade edince boşta kaldı. Lazım olan varsa uygun bir fiyata verebilirim 1 kere bile kullanamadım zaten.
Arkadaşlar lumia 920 için yurt dışından kablosuz şarj pedi almıştım ama 920 iade edince boşta kaldı. Lazım olan varsa uygun bir fiyata verebilirim 1 kere bile kullanamadım zaten.
[QUOTE="yunus-emre-6606, post: 7084457, member: 2461447Arkadaşlar lumia 920 için yurt dışından kablosuz şarj pedi almıştım ama 920 iade edince boşta kaldı. Lazım olan varsa uygun bir fiyata verebilirim 1 kere bile kullanamadım zaten. [/QUOTE]mesaj attım
Lumia 925 aşırı ısınıyor ne yapacağız arkadaş bunu ya, 2 gün önce gelen güncellemeyi yapmadım sadece onun dışında ısınmaya ve şarja çözüm için verilen güncellemeler yapılı. Sadece WİFİ ve whatsapp açık telefon alev gibi.
5dk oyun oynasam hemen yanmaya başlıyor. Gelse artık şu karalı sürümde normale dönsek.
Yahu bu MS ile Foursquare anlaşmamışlarmıydı MS eşşek yukuyle para vermişti sözde çok güzel bir uygulama yapacaklardı ama yalan oldular galiba çok eksiklerle dolu bir foursquare uygulamamız var valla!