Telefonumu şarj ederken şarj %100 olduktan sonra biraz daha şarjda bırakıyorum batarya süresinde uzama oluyor ancak bu yaptığım doğru mu, bataryaya uzun vadede zarar verir mi?
Telefonumu şarj ederken şarj %100 olduktan sonra biraz daha şarjda bırakıyorum batarya süresinde uzama oluyor ancak bu yaptığım doğru mu, bataryaya uzun vadede zarar verir mi?
teşekkür ederim hepinize. Gerçekten çok güzel bir telefon hayran kaldım. Bataryası da kısa süreli ıphone 5 maceramdan sonra ilaç gibi geldi hiç ekranı dahi kitlemeden 10-12 saate kadar kullanabiliyorum
teşekkür ederim hepinize. Gerçekten çok güzel bir telefon hayran kaldım. Bataryası da kısa süreli ıphone 5 maceramdan sonra ilaç gibi geldi hiç ekranı dahi kitlemeden 10-12 saate kadar kullanabiliyorum
dışarıdan baktığın zaman 1 tornavidalık iş 2 vida söküyorsun sadece ama kapağı çıkarırken sanırım 1-2 tane bağlantı var onları dikkatli söküp takmak lazım elin yatkınsa çok basit iş yani : )
aynen dediğim bağlantı bu işte usb zımbırtısıymış : ) ama sadece batarya değişimi olacaksa onu sökmeden değiştirilebilir sanırım tabi yinede dikkatli olmak lazım koparsa şarjda olmaz telefon
Ama çoğumuzun öyle bak ben sabah sarjdan aldım 8 gibi şuanda %63 ki bu gün az görüşme yaptım telefonda ve neredeyse whatsapp ve 3-5 mail dışında interneti kullanmadım : )