Rıza Soylu
Üye
Bir sevdiğim Wp kullanıcısıda ayrıldı herkes teker teker ayrılıyor umarım tekrar dönersinizArkadaşlar lumia 1020 telefonumu fu ll aksesuar olarak 2000 T.L ye sattım. Windows 8.1 i çok görmek istiyordum fakat teklif çok iyi geldi. Forumun bu kısmında çok zaman geçirdik veda etmeden olmaz diye düşündüm. Eğer istemeden kırdığım birileri varsa umarım affederler. Yeni cihaz olarak 32 GB iPhone 5 aldım uygulamaların, oyunların bu kadar hızlı bu kadar düzgün çalıştığını görünce inanın çok şaşırdım. Umarım Windows Phone 8 de güzel bir kıvama gelir ve sizleri mutlu eder. Kendinize çok iyi bakın hepinizi çok seviyorum
ikisi arasında pek bir fark yok ikisi de sıfırdan kurulum yapıyortelefonumda gdr3 preview yüklü malum daha 620ye güncelleme gelmedi güncelleme geldiğinde nsu dan mı yüklesem daha temiz olur yoksa teli sıfırlayıp otadan mı güncelleyeyim aralarında bi fark olur mu? @papakudioflu @bulutsuzgece
Ayrıca Bill Gates de teknoloji danışmanı olmuş bizim için iyi bir haber olabilirWP ile uzaktan alakalı olduğu için başlık açmadım. Yeni CEO'muz hayırlı olsun. Bakalım şirkete ne gibi yenilikler getirecek
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benide görün çok şey kaldımGroupMe diyorum grubu kuralımmı
bence olur
Nokia Lumia Black ve Update3′deki Yenilikler Neler? - MaxiCepl520 black güncellemesi yenilikleri neler?
Beyler 1 aylık 720 maceram erken bitti dün gece telefonu düşürdüm ve ekran çatlak içinde kaldı ve düşürdüğüm yükseklik 10 cm civarıydı sağlam telefonmuş vesselam.. : ) Servis fiyatları 200-250 arası değişiyormuş ki dokunmatiği serviste bile değişse eski performansı yakalayabileceğimi sanmıyorum o yüzden vakit yeni telefon vaktidir : ) takrar wp ile devam etmeyi düşünüyorum ya 8x olur yada 925 wp den kopamadım yani .. Ama sizlere tavsiyem nokianızı düşürmeyin
Beyler 1 aylık 720 maceram erken bitti dün gece telefonu düşürdüm ve ekran çatlak içinde kaldı ve düşürdüğüm yükseklik 10 cm civarıydı sağlam telefonmuş vesselam.. : ) Servis fiyatları 200-250 arası değişiyormuş ki dokunmatiği serviste bile değişse eski performansı yakalayabileceğimi sanmıyorum o yüzden vakit yeni telefon vaktidir : ) takrar wp ile devam etmeyi düşünüyorum ya 8x olur yada 925 wp den kopamadım yani .. Ama sizlere tavsiyem nokianızı düşürmeyin
benimde dokunmatiğim parçalanmıştı Nokia care de 90tlye değiştirdiler ve dokunmatik aynı performansta çalışıyor
90 mi ? Nasil ya 200 liralardan bahsediyorlar zaten nokia care artik tamir yapmiyormus direk teleservice e gonderiyormus onlarinda 90liraya yapacagini hic sanmiyorum hocam
Rica ederim bazı ufak yerlerde ingilizce kelime var düzeltirimFark etmemiştim eline sağlık@Eren_MT
İngilizce kelime göremedim ama Oran yerine Değerlendirme,Rica ederim bazı ufak yerlerde ingilizce kelime var düzeltirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?