skynet
Üye
Arkadaşım sorununa kesin çözüm için Insider uygulamasını yükle, gerek wifi, gerekse mobil veri aç-kapa için ana menüye kısa yol yapabiliyorsun, ayrıca bağlantı açık ise parlak, bağlantı kapalı ise pasif görünüyor, takip etmesi ve açıp kapatması son derece pratik, ayrıca pil ölçer, fener ve daha bir sürü özelliği içinde barındırıyor.
o sadece wifide olan bir sorun diğerlerinde öyle olmaz onun olmasının nedenide wifi kapat dediğinizde anında hemen kapanmıyor biraz bekletiyor sizi o süre boyunca beklerseniz sönük hale geçiyor ancak açıtıgınızda wifiye baglandıktan sorna çıkarsanızda öyle sorun yaşamazsınız yani burda insiderın bir suçu yok diğer bluetooth gibi kısayollarda aynı sorunlarla karşılaşmazsınızO simgelerin açık kapalı olduğunu gösteren bildirimleri bende düzgün çalışmıyor yani wifi açık olsa dahi wifi kısayolu sönük duruyor bazende tam tersi ve bu diğer kısa yollar içinde geçerli
o sadece wifide olan bir sorun diğerlerinde öyle olmaz onun olmasının nedenide wifi kapat dediğinizde anında hemen kapanmıyor biraz bekletiyor sizi o süre boyunca beklerseniz sönük hale geçiyor ancak açıtıgınızda wifiye baglandıktan sorna çıkarsanızda öyle sorun yaşamazsınız yani burda insiderın bir suçu yok diğer bluetooth gibi kısayollarda aynı sorunlarla karşılaşmazsınız
o sorunu belki pil tasaruf modu açık ve pil düşük iken yaşıyorsanız normal olabilir çünkü düşük pilde verimli çalışmıyor insider eğer normaldede sorun yaşıyorsanız kaldırıp tekrar kurmayı deneyin bence benim hiç başıma gelmedi belirttiğim durumlar dışındaBende bt wifi konun hepsinde var bu sorun
o sorunu belki pil tasaruf modu açık ve pil düşük iken yaşıyorsanız normal olabilir çünkü düşük pilde verimli çalışmıyor insider eğer normaldede sorun yaşıyorsanız kaldırıp tekrar kurmayı deneyin bence benim hiç başıma gelmedi belirttiğim durumlar dışında
aldim sonunda 920 Yi HTC 8x den sonra bomba geldi
Baya yüksek mi yani hiç iphone 5 kulaklığından dinledin mi müzik onun kadar yüksek miBen 1 ay önce 100 tl ye almıştım,sesi gayet iyi
Case Closed.Microsoft hesabımızda kaydı tutulan uygulamaların bir sınırı olmadığını düşünüyorum.
Yani 4 sene sonra binlerce uygulamayı kullanıp silmiş olacağız ve hesap geçmişimizden ilk kurduğumuz uygulamayı bulabilecek miyiz acaba?
Kafamda deli sorular
4 yıl sonrasını bilmiyorum ancak şuan ben satın alma geçmişisindeki bilgilerimi saklıyorum ve 2 gün önce güncelledim 8 aydan bu yana 610 program kurmuşum bakalım yeni yıldan sorna sıfırlama veya farklı bir katagoriye alır diye düşünüyorum yıl olarak zaman gösterecekMicrosoft hesabımızda kaydı tutulan uygulamaların bir sınırı olmadığını düşünüyorum.
Yani 4 sene sonra binlerce uygulamayı kullanıp silmiş olacağız ve hesap geçmişimizden ilk kurduğumuz uygulamayı bulabilecek miyiz acaba?
Kafamda deli sorular
nerden bakıyoruz oraya4 yıl sonrasını bilmiyorum ancak şuan ben satın alma geçmişisindeki bilgilerimi saklıyorum ve 2 gün önce güncelledim 8 aydan bu yana 610 program kurmuşum bakalım yeni yıldan sorna sıfırlama veya farklı bir katagoriye alır diye düşünüyorum yıl olarak zaman gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?