Evet bazı eksiklerimiz var,benim en önemsediğim eksiklik müzik veya video nun sesini kısarken sistem seslerinin de kısılması,bu yüzden çağrılarda ve alarm da sorun yaşanabiliyor.
valla o kadar para vermişiz. Her sorundan böyle göz ardı ederek kaçmaya çalışacaksak işimiz yaş. Kaynak vat, Kocaman ekran yapıyorsun bari kaynakları verimli kullan değil mi.
Abi o değil de şu müzikçalara bi el atsınlar. Arka plan yapıyoz görünüm filan her şey hoş tamam ama şarkıyı ileri butonuna basılı tutmadan ileriye alamıyoz. Büyük bir eksik bu bence. Umarım düzeltirler
820 yi de ekleyelim buraya. Orjinalini kullananlar 920 ve ustu modellere entegre olan bir uygulamayı kullanıyorlar 820 de 520 de ne kadar performanslı olur bilmiyorum ama bu beta alt modeller için olacak sanırım madur etmemek için yayınlandı veya sureci bittikten sonrada herkese gelir hazır kurulu olarak yorumlarımı da soylim bence çok guzel olmuş her şey tek bir ekranda toparlanmış derli toplu olmuş Pro cam den alışığız ama onlar 920 ve ustu telefonlar içindi bu bizim için olmadı ayrı bir önemli
arkadaşlar yaklaşık iki haftadan beri foursquare da yer bildirimi yaptığımda facebook twitter uzerinden paylaşım yapmıyor, bunun nedeni nedir. Çok önemli değil ama foursquare iki haftadır mağdur etti beni, bir hata var uygulamada