arkadaşlar acil yardım edin Bilgisayardan ve ya Windows Phone Telefonumdan bir Lumia telefonu yönetebilir miyim?
bir arkadaşımın yardıma ihtiyacı var aramızda mesafe olmasa gidip yapıcam fakat epey var var mı böyle bir uygulama ?
arkadaş telefonu yönetmek istiyor şuanlık öyle bir şey yok malesef en azından ben bilmiyorum ancak arkadaş tam olarak ne yapmak istiyor telefonda resim falanmı çekicek veya buna benzer bir şeymi pc de nbaglandıgı zaman buna benzer bir program var ama kısıtlı biraz detaya inerse daha iyi olur
sadece pc kontrolünde çalışıyor bir de splashtop var o da aynı işi yapıyor,telefon kontrolü için ios ve androidde quick support uygulaması varmış team viewerın ama wpde yok tahminen desteklemiyordur onun için olabilir
Foursquare kullanan arkadaşlardan ricam yaptığımız check-in'ler Facebook & Twitter'da paylaşılmıyor. Uygulama daha önceden sorunsuz çalışıyordu. Mağazaya girerek geri bildirim gönderirseniz sevinirim. Uygulamayı bir an önce günceller ve sorunu giderirler belki.
GDR3 beta yeni güncellemesini aldığından beri epeğ heyecanlıyız fakat yıldızlı sorunumuz KAMERA karıncalanması olmalı bence kamera'dan kaç kişi memnun ? yani 6 lens+ZEİSS marka+pureview deniyor fakat yapay ortamda karıncalı tamam artısı var daha aydınlık fakat karıncalı olmasın karanlık olsun oda bir gelişme şahsen black ile de düzelmez ise yeni Lumia Macerasına çıkmayacağım . 820 yi neden bıraktığımı herkes biliyor.
925 için bir tripod önerisi acil. Yarın öğlene kadar almam gerekiyor iyi bir tripod bulamadım. Yarın seyahate çıkıyorum güzel resimler çekeceğim fakat geceleri tripota ihtiyacim var
925 için bir tripod önerisi acil. Yarın öğlene kadar almam gerekiyor iyi bir tripod bulamadım. Yarın seyahate çıkıyorum güzel resimler çekeceğim fakat geceleri tripota ihtiyacim var