İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

beats

Üye
Yani türkcell rom'a dönmez öylemi ?
o program cihazı tanıtan kısmı görüyor kilitli yani flashla silinmeyen bios gibi düşün harddiskten ayrı , sen sadece flashlanabilir kısma yazılım yüklüyorsun yani onu değiştirmen sadece flashlamanla olur

Tepkiler: skynet

YkPkY

Üye
orjinali ne ise onu yükler.gördüğü kod trcell ptoduct olur.onu değiştiremezsin.anca sen yüklersen ncs ile yüklersin istediğini

beats

Üye
@skynet birde turkcell romun ne eksiği var ki global rom yüklüyorsun otadan daha önce güncelleme aldığı için mi ? global romun fazlası yok aksine turkcell romun bir kilit resmi bir de zil sesi fazlası var

skynet

Üye
@skynet birde turkcell romun ne eksiği var ki global rom yüklüyorsun otadan daha önce güncelleme aldığı için mi ? global romun fazlası yok aksine turkcell romun bir kilit resmi bir de zil sesi fazlası var

Yok hocam benim OTA ile işim olmazda ne biliyim işte türkcell'in ıvır zıvırı olmasın istiyorum içinde

beats

Üye
Yok hocam benim OTA ile işim olmazda ne biliyim işte türkcell'in ıvır zıvırı olmasın istiyorum içinde
ota kullanmıyorsun o zaman sen güncellemiyorsun telefonu hep flashlıyorsun sürekli ncs kullanıcan demektir yani nsu sana göre değil sadece turkcelli yükleyecek o, o konuda haklısın tabi turkcell silme imkanı da vermiyor gömmüş içine

YkPkY

Üye
bende sevmem trceli.geldiğinde globali indirip çakarsın

Akhtoher

Üye
Benim Lumia 1020 de Türkcell rom var şimdi global rom bulup yüklemek ölüm

YkPkY

Üye
navifirmden indirip yükleyebilirsin

beats

Üye
ve programla da indirmek mümkün

beats

Üye
1020 Global rom için mi bu link ?
siteye yada programa global ürün kodunu girerek indirebilirsin
Euro TR CV Black (059T862)
Euro TR CV White (059T863)
Euro TR CV Yellow (059864)
bunlar senin kodun dışında mı?

Son düzenleme:

Akhtoher

Üye
Bu kodlara nerden bakabilirim ?

beats

Üye
Bu kodlara nerden bakabilirim ?
sim kapağını çekince altındaki çevçevede yazması lazım ha sen kodların genelini diyorsan buradan daha kapsamlısını bulamadım

Akhtoher

Üye
sim kapağını çekince altındaki çevçevede yazması lazım ha sen kodların genelini diyorsan buradan daha kapsamlısını bulamadım

yardımınız için teşekkür ederim

skynet

Üye

Hocam peki şimdi global yüklü ya OTA'dan güncellersem hangisi kurulur ?

beats

Üye
globalden devam edersin ota yazılım tanımlı geliyordur, cihaz tanımlı gelmesi zor yani senin cihazında başka sürüm var bunu indiremezsin demez diye düşünüyorum

windows phone işletim sistemi olmasada arayüzünü çalıp saat yapmışlar

beats

Üye

windows phone işletim sistemi olmasada arayüzünü çalıp saat yapmışlar
bu gear gibi de değil resmen telefon olmuş sim kart desteği falan arayüz güzel ama android oluşu değil

625 kulübü yok kullanan bi ben mi varım?