o program cihazı tanıtan kısmı görüyor kilitli yani flashla silinmeyen bios gibi düşün harddiskten ayrı , sen sadece flashlanabilir kısma yazılım yüklüyorsun yani onu değiştirmen sadece flashlamanla olur
Sd Kartın içine MOVİE diye bir klasör oluşturdum ve içine filmi ve alt yazı dosyasını attım açıldı Türkcell rom'lu lumia 620 telefonuma geçenlerde dead flaş ile global rom'u (059R4N9) indirip yükledim ama bugün NSU'da baktığımda hala eski product code 059R7J1 görünüyor
Şimdi merak ettiğim ben yeni güncelleme geldiğinde NSU ile yüklediğimde tekrar türkcell versiyonlu rom'mu yüklenecek yoksa bu yüklediğim global versiyonun güncellenmiş halimi yüklenecek ?
@skynet birde turkcell romun ne eksiği var ki global rom yüklüyorsun otadan daha önce güncelleme aldığı için mi ? global romun fazlası yok aksine turkcell romun bir kilit resmi bir de zil sesi fazlası var
@skynet birde turkcell romun ne eksiği var ki global rom yüklüyorsun otadan daha önce güncelleme aldığı için mi ? global romun fazlası yok aksine turkcell romun bir kilit resmi bir de zil sesi fazlası var
ota kullanmıyorsun o zaman sen güncellemiyorsun telefonu hep flashlıyorsun sürekli ncs kullanıcan demektir yani nsu sana göre değil sadece turkcelli yükleyecek o, o konuda haklısın tabi turkcell silme imkanı da vermiyor gömmüş içine
siteye yada programa global ürün kodunu girerek indirebilirsin
Euro TR CV Black (059T862)
Euro TR CV White (059T863)
Euro TR CV Yellow (059864)
bunlar senin kodun dışında mı?
ota kullanmıyorsun o zaman sen güncellemiyorsun telefonu hep flashlıyorsun sürekli ncs kullanıcan demektir yani nsu sana göre değil sadece turkcelli yükleyecek o, o konuda haklısın tabi turkcell silme imkanı da vermiyor gömmüş içine
globalden devam edersin ota yazılım tanımlı geliyordur, cihaz tanımlı gelmesi zor yani senin cihazında başka sürüm var bunu indiremezsin demez diye düşünüyorum