turbocore35
Üye
yalnız bi sorun var bugulu gosteriyor 925 kamerası yoksa bendemi oyle sadece?yerleşik kamera'da bu sorun yok . Sonuna kadar arkandayım . fakat gdr3+nokia black ile düzeleceği kesin (benim fikrim). GDR3 beta olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum
sen adamsın adamyalnız bi sorun var bugulu gosteriyor 925 kamerası yoksa bendemi oyle sadece?
adamın suçu yokken adamı banladılar nasıl adaletse anlamadım dediğide dogruydu konuda.sen adamsın adambende diyecektim ama malum son zamanlarda kamera yüzünden forumla aram pek iyi değil insanları istemeden de olsa kırıyorum.
mesela iç ortamda 820 vs 925 yaptığımda 820 ile odakladığım yere çift tık yapıyorum nokia cam ile sonuna kadar zoom yapıyor ve fotoğraf pekte bir şey kaybetmiyor yani yazılar okunuyor. 925 ile yapıyorum birebir aynısını ama olmaması gereken kayıp oluyor yan yana tuttuğumda fark göze çarpıyor. ( Gene başladım kameraya )
benim için mi diyorsun tam olarak anlayamadım daPardon, neden banlandı?adamın suçu yokken adamı banladılar nasıl adaletse anlamadım dediğide dogruydu konuda.
hayır @turbocore35 içinbenim için mi diyorsun tam olarak anlayamadım da
telefon öneri konusunda tartışma çıkmış ondan bende ordaydım ama küfür etmediğimiz halde banlancaksak hiç durmuyalım burda yani tüm forumu adminler yönetiyobenim için mi diyorsun tam olarak anlayamadım daPardon, neden banlandı?
yerleşik kamera'da bu sorun yok . Sonuna kadar arkandayım . fakat gdr3+nokia black ile düzeleceği kesin (benim fikrim). GDR3 beta olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum
1020 nasıl kamera olarak yani 41mp in hakkını veriyor mu veya o bombeninLumia 1020 için eklemişsiniz teşekkürler rengini yazmayı unutmuşum siyah kullanıyorum
Bahadır şu fotoğraf yetmez mi sence ?1020 nasıl kamera olarak yani 41mp in hakkını veriyor mu veya o bombenin
aldığımdan beri her fotoğrafta şaşırtmaya devam ediyor o derece yani1020 nasıl kamera olarak yani 41mp in hakkını veriyor mu veya o bombenin
oooow mühteşem otomatik ayarda mı çekildi ? Yine helikopteri yakalamışBahadır şu fotoğraf yetmez mi sence ?
gece çekimi otomatik ayarda s4 ü yiyip bitiriyor. s4 gece moduna alındığı zaman benim otomatik ayarıma ulaşıyor ancak@karahan94 Lumia925 ile özellikle makro ve iç mekan çekimlerinde çok hassas olmalısınız. Lumia820'nin size daha iyi hissi vermesinin nedeni lumia925'deki OİS özelliğinin çekim yaparken kamerayı aşırı hassaslaştırması nedeniyle çekim stabilizasyonu sağlayamamanız.
buda benden olsun otomotik ayarda L920oooow mühteşem otomatik ayarda mı çekildi ? Yine helikopteri yakalamış
gece çekimi otomatik ayarda s4 ü yiyip bitiriyor. s4 gece moduna alındığı zaman benim otomatik ayarıma ulaşıyor ancak
anladım sanırım@karahan94 Lumia925 ile özellikle makro ve iç mekan çekimlerinde çok hassas olmalısınız. Lumia820'nin size daha iyi hissi vermesinin nedeni lumia925'deki OİS özelliğinin çekim yaparken kamerayı aşırı hassaslaştırması nedeniyle çekim stabilizasyonu sağlayamamanız.
8.7 için başarılı ben 7\24 fotoğraf çeker oldum ve müthiş ir kameraya sahip 925buda benden olsun otomotik ayarda L920
oooow mühteşem otomatik ayarda mı çekildi ? Yine helikopteri yakalamış
gece çekimi otomatik ayarda s4 ü yiyip bitiriyor. s4 gece moduna alındığı zaman benim otomatik ayarıma ulaşıyor ancak
sonuçta iyi yakalamış bence bir devrimvalla ayarı bilmiyorum. 1020 kullanan bi arkadaş paylaşmıştı sanırım lumia 1020 zoom konusunda, kendi çekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?