İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

@papakudioflu ali kemal abi elle hafıza kartına uygulama kurabilirmiyoz yada güncellemeleri hafıza kartına kurabiliyormuyuz yada microsoft veya nokianın bu konudaki çalışmaları ne durumdadır ne zaman aktif olur bu özellik

dün saat 9 civarı lumia 820yi 2.kat merdiven boşluğundan 1.kata dùşürdüm şanslıyım ki sadece ekran kırılmış görüntü yok dokunmatik çalışıyo servise versem tahmini kaç tl tutar?

4MaGuS

Üye
dün saat 9 civarı lumia 820yi 2.kat merdiven boşluğundan 1.kata dùşürdüm şanslıyım ki sadece ekran kırılmış görüntü yok dokunmatik çalışıyo servise versem tahmini kaç tl tutar?
L920 için fiyatlarını biliyorum ancak bu civardadır diye düşünerekten paylaşıyorum cam kırılması nasıl olduğuna bağlı iç ekran kırıldıysa 350 TL sadece ön cam kırıldıysa 150 TL

YkPkY

Üye
ekranı kırılmış,geçmiş olsun.920 de komple değiştiriyolar,onda bilmiyorum

L920 için fiyatlarını biliyorum ancak bu civardadır diye düşünerekten paylaşıyorum cam kırılması nasıl olduğuna bağlı iç ekran kırıldıysa 350 TL sadece ön cam kırıldıysa 150 TL

inş sadece ön camdır telefon açılıyodu alt tuşların ışıkları fln yanıyodu basınca titriyodu ekranda sadece beyaz renkli çizgiler vardı verdim nokia care ye bakalım fiyat için arıyacaklar

YkPkY

Üye
Nokia Lumia 920 Bataryalı Kılıf (2200 mAh) Siyah
Specification:
) Capacity: 2200mAh
2) Input voltage: 5V
3) Input current: 700mA
4) Output voltage: 5V
5) Output current: 1000mA
6) Weight: 81.5g
7) Charging time: 5h
8) Size: 142.4 x 74 x 20mm

Deneyen varmı arkadaşlar.en ucuz burada buldum

arkadaş lumialarda konuşma özeti var mı en son konutuğumla kaç saat ya da dakika konuşmuşum bilgileri yani ben bir türlü bulamadım da

YkPkY

Üye
925 kullanıcıları led bildirimini dikkat ettilermi hiç.
telin şarjını sömürün,sonra şarja takın,telefon açılana kadar Windows tuşunun yanıp söndüğünü göreceksiniz.
umarım bu bildirimi diğer bildirimler içinde yaparlar hepizzin telefonlarına

bu özellik daha 925 çıkmadan videolarda keşfedilip sonra da açıklanmıştı diye hatırlıyorum

Tepkiler: papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet ilk aldığımda direk onu kontrol etmiştim

NL920'mde test moduna aldığımda windows tuşunun ayrı programlandığını ve ayrı kontrol edildiğini farkettim daha önce burada resimlerini de paylaştım

4MaGuS

Üye
NL920'mde test moduna aldığımda windows tuşunun ayrı programlandığını ve ayrı kontrol edildiğini farkettim daha önce burada resimlerini de paylaştım
test modu derken neyden bahsediyorsunuz acaba biraz açarmısınız
bu arada bende denemek isityorum acaba bende de aynı özellik varmı diye sırf bu yüzden sarjı bitirmek geçti içimden bir an aslıdna telefonu kapatıp sarja taktıgımızda aynı tepkiyi veriyor mu

yamulmuyorsam o özelliğin gdr2+amber ile tüm lumialarda da aktif olması lazım değil miydi?

eyyy Sultanbeyliği İstek Otomotiv'de yeni işe başlayan kırmızı lumialı arkadaş, buralardaysan ses ver

YkPkY

Üye
tamam canım insanın yüzüne de bu kadar vurulmaz