BrahimOkumus
Üye
Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.
Bildiğiniz üzere hafta içi(iş günleri) konu açamıyorum,haber yapamıyorum.
Eğer görsel önemli değil, bilgi ver derseniz haberler yapabilirim çünkü şirketteki güvenlik duvarından dolayı resim yükleyemiyorum.Bu konuda bölüm yüneticilerimiz görsel ekleyebilirler.
Bu şekilde haber yapmamı ister misiniz?
Arkadaşlar amber güncellemesini yaptım yapalı mesajlar kısmında çevrim içi olmama rağmen Facebook çevrim içi olanları göremiyorum. Bağlanamadı yazıyor. Bu sorunu yaşayan başkaları var mı?
920ye bilgisayara indirdiğim xapi yükleyebilir miyim? yoksa hafıza kartı olmadığı için olmaz mı?
şubatta aldğım 820 mi satıyorum. Acil paraya ihtiyacım var. 700lira verene vericem. Çok üzgünüm hiç ayrılmak istemiyorum ama başka çarem yok ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.
925 aynı fiyata olur 920 almak daha mantıklı ama yok donanım diyorsan 1020 de alabilirsin ama donanıma gerek yok kameraya bağlı kamera istiyorsan 1020 alabilirsin ama 920'nin de 1020 kadar olmasa da kamerası çok iyi. Daha teknolojinin o kadar gelişmediğini düşünüyorum telefona 2 gb ram isteyen uygulama çıkaracaklarını düşünmüyorum ama bekleyip görücezArkadaşlar fazladan konu açıp karışıklık yapmak istemedim sizin fikirlerinizi merak ediyorum.Söyleyeceklerimi Lumia 925 modelinin bu ay içerisinde (Sanıyorum Vodafone'da) Türkiye'de satışa sunulacağı bilgisinin doğru olduğunu varsayarak söylüyorum.
Sizce o telefonu mu beklemeliyim yoksa daha ileriye dönük olduğunu düşündüğüm daha sonra çıkacak (özellikle 2 GB RAM'li) modelleri mi beklemeliyim ? (Onların ne zaman çıkacağını da bilmiyorum ayrıca )
925'e hayranım resmen ama 920 ile neredeyse aynı donanıma sahip olması ve üstüne üstlük 16 GB depolama alanına sahip olması buna rağmen daha pahalı olacak olması beni düşündürüyor. (Kameraya eklenen lensin de özellikle benim için pek de önemi yok)
Ayrıca wp 9 /8.1 'in de 7den 8'e geçiş gibi sıfırdan olacağı dedikoduları dönüyordu önceden.Ya da 2 GB RAM'li telefonlar şimdikilerin güncelleme alabilmesinin önünü keser mi dersiniz ya da 1 GB'ye optimize edilmeyen uygulamalar görür müyüz yakın bir gelecekte ?
Merakla beklenen Nokia Lumia 925, çok yakında Turkcell’de!
Turkcell'in resmi facebook sayfasıdaki bildirime göre:
biri Vodafone mu demişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?