İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

ÖEY

Üye
Sağ ol bir araştırayım o dediklerini

IVI-Elia

Üye
bu amberden sonra "ben" uygulamasında Facebook resmi gözüküyor ben Outlook resmimin gözükmesini istiyorum ne yapabilirim?ne dediysem olmadı

pirenuri

Üye
Ya arkadaş yaklaşık 8 saattir açılmadı telefon şimdi şarja taktım tekrar çarklar dönmeye devam ediyor. Sanırım servis yolu göründü

IVI-Elia

Üye
Ya arkadaş yaklaşık 8 saattir açılmadı telefon şimdi şarja taktım tekrar çarklar dönmeye devam ediyor. Sanırım servis yolu göründü

dediğim gibi sıfırlamadan önce cihazınızdaki silebilinen her uygulamayı silin Nokia uygulamalarını bile..

Bi de wp yazılım genel,bölümünde özgür abinin üst konusu var dead phone Flash diye ben hlobal roma geçmek için yaptım orayı incele kesin çözüm

Arkadaşlar Nokia yine Iphone'a sataştı

[video=youtube;PqfEE_X5cpQ]http://www.youtube.com/watch?v=PqfEE_X5cpQ[/video]

dakamon

Üye
Bir soru sormak istiyorum 820 kullanıcısıyım. Veri bağlantısını hep açıkta tutsam arka planda uygulama çalıştırmasam gün içerisinde ara sıra facebook uygulamasına baksam bildirim varmı diye bide twetter a çok şarjım ve paketimden mb gidermi acaba? Yani kullanmadığım zamanlarda da kotamı yermi veri bağlantısı açıkta kalsa? Bilen biri varsa detaylı bi açıklama yaparsa sevinirim. Teşekkürler.

papakudioflu

Emekli Yönetici

kullanmadigin zamanlarda paket veri gider ama cok az. Onu da mail,facebook,twitter gibi sosyal ag uygulamalarinin durum guncellemeleri veya hava durumu ve konum servisi uygulamalari kullanir.

eRdaL.

Üye
Msj geldiği zaman yukarıda çıkmasını engelleyen Bi seçenek varmı bu güncellemeden sonra

Dtn

Üye
Herkese iyi bayramlar

narnia16

Üye
Bayramınız mübarek olsun

- - - Eklendi - - -

Şekerler de geldi

ÖEY

Üye
Herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar

papakudioflu

Emekli Yönetici
simfree lumia925 kanada'da 715 kanada doları fiyattan satişa cikti. Türk lirasiyla 1280TL'ye geliyor. Bu da Lumia925'in ulkemizde Lumia920'den daha ucuz fiyata satişa cikma ihtimalini guclendiriyor.