IVI-Elia
Üye
abi iki farklı telefona taktım. 5320 xm ve x2-02. takır takır mesajlaşıyorum. doğal olarak sıfırla dedim. çarem kalmadı. çarklar dönüyor. dönecek. ama bu sefer tecrubeliyim. care suiteyi indiriyorum tekrar. niye kaldırdıysam. direk oradan flaşlama yaparım. şarj da 35 civarındaydı belki kendi kendine kapanır. soğudum telefondan resmen. yedekleme de yaptım uygulamaları.
uygulamalarınızı önce yedekleyip sonra silerseniz 3-6 dk arasında sıfırlama işlemi bitiyor ve sağlıklı oluyor.Yedekledikten sonra silebildiğiniz kadar uygulamayı silin
yedekledim ama silmedim. oyun+uygulama dahil kapasite kontrolünde gözüken rakam 1.4 GB'tı. çok düşük bir rakam yani. aklımda bulunsun ama teşekekkürler.
Anlamadım da çarkların dönmesi 5dk bile sürmedi
Son anda yırtmışsın valla geçmiş olsun
sanırım yakın zamanda lumia ve wp8 ailesinden ayrılıcam arkadaşlar..
ve telefonda dün bir olay oldu üzücü..
düşürdüm, arka kapak vardı.
ekranın üstüne düştü, ekran temiz, ancak sol tarafta ekran ve beyaz kasanın birleştiği yer dışarıya doğru şişti.. normalde ekranın kenarına iğne sürtsek girmez o araya ama artık şişik olan yere iğne giriyor.. kapakla da azıcık gözüküyor.. çok dikkatli bakılırsa...
telefonu satma durumunda kalıcam sanırım.. ya eski 5800la ya da kardeşimin 3gs'ini kullanıcam.. zaten bu sene de dershaneye başlayacağım, nakit ihtiyacı var. almak isteyten arkadaşlar varsa buradan da irtibata geçebilir eğer okuyan varsa.
Çok uzuldum.Garantiye veremez misin ?
Geçmiş olsunGözümde canlandırdığım kadarıyla bir önerim var yanlış anladıysam kusura bakma, benim de bir kere düşmüştü ve ekranın yan kısmı ayrılmıştı kasadan, tüh gitti telefon diye düşünürken sertçe ittirdim ekranı geri girdi içeri, aynı şekildeyse belki düzelir seninki de? Değilse de çok geçmiş olsun, umarım satarsın
Geçmiş olsun İsmet, umarım her şey yoluna girer kısa zamanda
tahtaya vur leyn!!Ben arada iyi ki 920 almamışım diyorum.Cok düşündüm.
Bana almışken amiral al dediler iyi ki de almamışım.
920 sonrun çıkartmaya hazır her an sorun çıkarabilecek bir telefon.
Şuan L820 iyi gidiyor
Nazar değmesin
tahtaya vur leyn!![/ QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?