serinaga Üye papakudioflu' Alıntı: şikayetvar artık hicbir esprisi kalmayan bir site halini aldı. Firmaların anlaşmalı reklam ajansları rakip firmalarını karalama kampanyalarını bile oradan yurutuyorlar. Genişletmek için tıkla ... Vah vaaah vatandaşın haline, desene boşa kürek çekiliyor ... - - - Eklendi - - - BrahımOkumus' Alıntı: Bende ona şaşırdım saçmalık Genişletmek için tıkla ... Yok artık, evin bir üyesi daha almıştır sanırım ...
papakudioflu' Alıntı: şikayetvar artık hicbir esprisi kalmayan bir site halini aldı. Firmaların anlaşmalı reklam ajansları rakip firmalarını karalama kampanyalarını bile oradan yurutuyorlar. Genişletmek için tıkla ... Vah vaaah vatandaşın haline, desene boşa kürek çekiliyor ... - - - Eklendi - - - BrahımOkumus' Alıntı: Bende ona şaşırdım saçmalık Genişletmek için tıkla ... Yok artık, evin bir üyesi daha almıştır sanırım ...
afwerker Üye serinaga' Alıntı: Hayırlısı olsun da, iki tane olayını anlamadım, ikisini de mi kullanıyorsun L820 ? Genişletmek için tıkla ... aynen öyle kardeşim 2 telefon kullandığım için birtane daha aldım Windows hızlı olduğu için
serinaga' Alıntı: Hayırlısı olsun da, iki tane olayını anlamadım, ikisini de mi kullanıyorsun L820 ? Genişletmek için tıkla ... aynen öyle kardeşim 2 telefon kullandığım için birtane daha aldım Windows hızlı olduğu için
serinaga Üye afwerker' Alıntı: aynen öyle kardeşim 2 telefon kullandığım için birtane daha aldım Windows hızlı olduğu için Genişletmek için tıkla ... İşte Bu ! Lumia ...
afwerker' Alıntı: aynen öyle kardeşim 2 telefon kullandığım için birtane daha aldım Windows hızlı olduğu için Genişletmek için tıkla ... İşte Bu ! Lumia ...
OttomaN TigeR Üye blackcemre' Alıntı: lumia 620 ıps lcd ekran mı nokianın sitesinde oyle yazıyor Genişletmek için tıkla ... Bence ne yaptıklarını bilmiyorlar TFT kapasitif ekran var.
blackcemre' Alıntı: lumia 620 ıps lcd ekran mı nokianın sitesinde oyle yazıyor Genişletmek için tıkla ... Bence ne yaptıklarını bilmiyorlar TFT kapasitif ekran var.
serinaga Üye papakudioflu' Alıntı: bana thaice bilen birisi lazım acil Genişletmek için tıkla ... Dostum hayırdır ? İngilizce bilmiyor mu ? Tamda dilini bulmuşsun, Rusça Japonca olsa olmaz mı ?
papakudioflu' Alıntı: bana thaice bilen birisi lazım acil Genişletmek için tıkla ... Dostum hayırdır ? İngilizce bilmiyor mu ? Tamda dilini bulmuşsun, Rusça Japonca olsa olmaz mı ?
papakudioflu Emekli Yönetici serinaga' Alıntı: Dostum hayırdır ? İngilizce bilmiyor mu ? Tamda dilini bulmuşsun, Rusça Japonca olsa olmaz mı ? Genişletmek için tıkla ... olmaz thai dilinden çeviri yaptırmam lazım.
serinaga' Alıntı: Dostum hayırdır ? İngilizce bilmiyor mu ? Tamda dilini bulmuşsun, Rusça Japonca olsa olmaz mı ? Genişletmek için tıkla ... olmaz thai dilinden çeviri yaptırmam lazım.
kursat99 Üye Ali Kemal Abi öyle bir dil bulmuşsun ki... Hadi Urduca de onu bile anlarım da Thaice biraz fazla kaçmış. Soruya gelirsek bilmiyorum maalesef.
Ali Kemal Abi öyle bir dil bulmuşsun ki... Hadi Urduca de onu bile anlarım da Thaice biraz fazla kaçmış. Soruya gelirsek bilmiyorum maalesef.
alasulumurat Üye Arkadaşlar telefonda kayıtlı olmayan numaraları netten bulan program wp için de var mı? Biliyor musunuz?
Arkadaşlar telefonda kayıtlı olmayan numaraları netten bulan program wp için de var mı? Biliyor musunuz?
papakudioflu Emekli Yönetici bulutsuzgece' Alıntı: Thai dilini de çözeriz sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... sen gel bakayim özele
bulutsuzgece' Alıntı: Thai dilini de çözeriz sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... sen gel bakayim özele
OttomaN TigeR Üye PureFood' Alıntı: Geçenlerde telefonu 2g'ye aldım, o ne öyle arkadaş 3g'ye kurban olalım biz Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum, tam bir çin işkencesi
PureFood' Alıntı: Geçenlerde telefonu 2g'ye aldım, o ne öyle arkadaş 3g'ye kurban olalım biz Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum, tam bir çin işkencesi
kursat99 Üye E biz napalım?!! Tatil için köye geldim burda 3G ağı yok! 3 dakika videonun yüklenmesini bekleyip 1 dakika videoyu izliyorum.
E biz napalım?!! Tatil için köye geldim burda 3G ağı yok! 3 dakika videonun yüklenmesini bekleyip 1 dakika videoyu izliyorum.
maydinmaydin Üye merak ettiğim bişey var. ekranın altında bulunan üç dokunmatik tuştan sağdaki arama tuşunu kullanan varmı??
merak ettiğim bişey var. ekranın altında bulunan üç dokunmatik tuştan sağdaki arama tuşunu kullanan varmı??