_asabiii_
Üye
tşk ederim bilgilendirme için abi.yani çokta takılacak bir mevzu değil.
tarayicinin html5 destegini puanliyor. En basit haliyle internet sitelerinde html5 uzantili uygulamalari caliştirma yetenegini olcuyor. Tabi tam olarak belirleyici ozelligi yok.
tşk ederim bilgilendirme için abi.yani çokta takılacak bir mevzu değil.
ayvayı yedin.Siyah lumia 920yle ben de aranıza katıldım
Evet maalesef benim de yaşadığım ve etraftan duyduğum kadarıyla genelde siyah versiyonda problem daha çok yaşanıyor.
ayvayı yedin.
siyah l920
bana şuan 3. siyahı gelecek.Gayet memnunum şahsen bir kaç bug buldum ufak güncellemelerle çözüleceğini düşünüyorum siyah seçtim çünkü beni tanısan başka bir renk seçemeyeceğimi anlardın
servisde çalışanlarda artık bana üzgün bakıyor.abi sizin gibi yüzlercesi geliyor dedi.Evet maalesef benim de yaşadığım ve etraftan duyduğum kadarıyla genelde siyah versiyonda problem daha çok yaşanıyor.
aynen öyle elektronik cidddi şans işi.Yakup abi bir ara da buralarda beyaz lumialar sorunlu mu muhabbeti vardı... Düşünme öyle derim, elektronik şans işi bilirsin...
Nasıl kullanıyorsunuz telefonu anlamıyorum yaklasık 6 aydır kullanıyorum telefonumu ustelık rengi de siyah olmasına karşın hiçbir sıkıntısını görmedim.Zaten nokia kullanıcıları biraz nazlı gibi herşeye sorun yapmak ve hatanın üstüne gitmek ayrı bir marifet.ya masaüstü pc bile bazen resetlenir kapanır veya gerekirse donanım arızası çıkarır.Bu tür sorunları genele yansıtmak özellikle yok su renklerde veya bu kasalar da gibi sorun var demek çok yanlış diye düşünüyorum.
Telefonu yere atıp üstüne tepiniyorum ben, arada sırada arabanın lastiğinin altına takoz olarak kullanıyorum ama nedendir anlamadım telefon bunları yaptıktan sonra bozuluyorNasıl kullanıyorsunuz telefonu anlamıyorum yaklasık 6 aydır kullanıyorum telefonumu ustelık rengi de siyah olmasına karşın hiçbir sıkıntısını görmedim.Zaten nokia kullanıcıları biraz nazlı gibi herşeye sorun yapmak ve hatanın üstüne gitmek ayrı bir marifet.ya masaüstü pc bile bazen resetlenir kapanır veya gerekirse donanım arızası çıkarır.Bu tür sorunları genele yansıtmak özellikle yok su renklerde veya bu kasalar da gibi sorun var demek çok yanlış diye düşünüyorum.
Mrb arkadaşlar bir sorum olucak skype ta sadece Hotmail listesindeki kişileri görmek rehber yani kişiler listesini kapama şansım varmı hepsi içiçe giriyorda
tşk ederim...o zaman o şekilde kullanıcaz
maalesef bununla ilgili bir filtreleme bulunmuyor ama Kişiler/Tümü seçeneğini mevcut (available) olarak değiştirirsen sadece görüşme için hazır olan kişileri gösterir.
Rica ederim, belki ileride filtreleme seçeneği ekleyebilirler.tşk ederim...o zaman o şekilde kullanıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?