2 zaten yokta Temple Run 1 L520 de oynanamıyor. 1 GB RAM istiyor. Bir güncelleme veya direk 2. oyunun veya yeni oyunun 512 MB RAM için gelmesi bekleniyor ama kesin bir şey ve tarih yok.
Arkadaşlar Nokia Smart cam ı yükledim. Fakat açmaya çalıştığımda bu Windows Phone versiyonu ile bu programı çalıştıramazsınız diyor. Bu hata ile karşılaşan var mı
Arkadaşlar Nokia Smart cam ı yükledim. Fakat açmaya çalıştığımda bu Windows Phone versiyonu ile bu programı çalıştıramazsınız diyor. Bu hata ile karşılaşan var mı
Yaa benim l920 de Bi sıkıntım var şarjım 1 gün bile dayanmıyor görüşme yada sms kullanmıyorum sadece whatsapp birazda internet bazı arkadaşlar 2 gün kullanıyormuş bana da bunun formülünü verirseniz sevinirim
bizzat kendim deneyipte önerdiğim bi metoddur karar size kalmış
- - - Eklendi - - -
Ekran parlaklık ayarınızı da otomatik yapın bu arada.3G şebekesi yerine sürekli 2G kullanın.internete gireceğiniz zaman 3G seçeneğini belirleyin buda çok etkilidir
bizzat kendim deneyipte önerdiğim bi metoddur karar size kalmış
- - - Eklendi - - -
Ekran parlaklık ayarınızı da otomatik yapın bu arada.3G şebekesi yerine sürekli 2G kullanın.internete gireceğiniz zaman 3G seçeneğini belirleyin buda çok etkilidir