arkadaşlar gelecek güncellemeyle ilgili iki sorum var
1. data sense tum ulkelere acılacak dimi ?
( amerıkada sadece verızon kullanıyormuş galiba )
2. L620 ye fm radio gelmeyecegıni nokia resmi olarak mı soyledi yoksa sadece bi rivayet mı ?
Windows Phone kullanıcılarının merakla beklediği bir diğer konu ise Lumia 925 modeli ile birlikte kullanıcılara sunulacak olan ve Lumia 620 modeli hariç diğer Lumia modellerine FM Radyo ve daha birçok özellik getirecek olan Amber isimli güncelleştirmedir. Kaynak:windows phone haber..
GeÇen haftalar eklenen yotube uygulamasına güncelleme gelmiş ancak sakın güncellemeyin çünkü google ve microsotfun anlasmasına göre uygulamanın video indirme özelliğini kaldırmışlar o sebebten bilginiz olsun..
ya aslında ben daha telefonu almadan bu tartışma çıktığında youtube uygulamasının .xap dosyasını indirmiştim, yani download özelliği mevcut hali sonradan download özelliği kalktı daha sonra da uygulamanın kendisi :/ hani güncelleyen varsa bu .xap dosyasını paylaşabilirim, download özelliğini geri kazanırsınız
ya aslında ben daha telefonu almadan bu tartışma çıktığında youtube uygulamasının .xap dosyasını indirmiştim, yani download özelliği mevcut hali sonradan download özelliği kalktı daha sonra da uygulamanın kendisi :/ hani güncelleyen varsa bu .xap dosyasını paylaşabilirim, download özelliğini geri kazanırsınız
harbiden bu .xap dosyasını nasıl yüklüyoruz wp8de?
harbiden bu .xap dosyasını nasıl yüklüyoruz wp8de?
valla çabuk çiziliyormuş sözünü nerden duydun bilmiyorum ama ben tam tersini okudum hiç de kolay kolay çizilmiyormuş. gerçi ben aldığım günü ekran koruyucu taktım ama bendeki alışkanlık. yalnız ekran koruyucu takacaksan mat takma!
Kim nerden çıkarmış arkadaşım çabuk çizildiğini ? Bir defasında düşürdüm elimden sürüne sürüne asfalttaki çakılları yaladı, hiç bir şey olmadı. Böyle kulaktan duyma bilgilere kanmayın, gelin buraya olayı canlı canlı yaşayan kişilerden öğrenin ...
Bu arada o resimdeki Nokia DC-18 (1720 mAh) satışa sunulsa da alsak ya.
Boyutu da çok iyi. Kalınlık: 1,5 cm Yükseklik: 5,3 cm. Cepte taşımak için ideal.
Tahminimce fiyatı ülkemizde (vergiler, kar marjı vs dahil) 50-70 TL arasında olacak.
Temmuz olarak geçiyor satışa çıkış tarihi
Sırf can sıkıntısından alarmı denedim bugün yani alarmın hangi durumlarda çaldığına baktım. Telefon uçak modundayken çalıyor, telefon zil sesi kapalıyken çalıyor, hem zil sesi kapalı hem de ses düzeyi sıfırdayken çalıyor, tam tersi durumda çalıyor yani alarm her türlü durumda çalıyor tabii telefonun kapalı olması dışında. Alarmı bir kere kurarsanız ve telefonu kapatmazsanız hiç kurtuluşu bangır bangır ötüyor telefon. İsterseniz tüm sesleri kapatın telefonu titreşime alın her türlü çalıyor valla