serinaga
Üye
ulen ruyamda babam lumia 720 beyaz almisti bana. Bu kadar mi girer bilinc altima yahu napicaz
o zaman Microsoft bişey yapamaz
"kötü söz sahibine aittir"
Karşınızdaki size ne derse desin,ne yaparsa yapsın,sizin tepkiniz her zaman kalite ve seviyenizi göstersin.
Güzel bir internet tarayıcısı önerir misiniz ?
Bilirim bu duyguyu, için içini kemiriyordur şimdi, kalbin Lumia Lumia diye atıyor, gözlerin çakmak gibi nerede bir Lumia olsa kaçırmıyor karelerini, waaahhh wah kardeşim allah sana Lumia sabrı versin
- - - Eklendi - - -
Mı Acaba ? Wallaha içime KURT düştü, hani şu reklamlardaki gibi, Kimbilir belkide ... ?
abi bu sözün recep ivedik 3 teki karate kursu sahnesini aklıma getirdi
aynen valla sagolasin. Yaz gelse de bir is bulabilsem...
aynen valla sagolasin. Yaz gelse de bir is bulabilsem...
o telefon cort olmuş benimki gibi.değiştirilmediğ müddetce bi yol olmazO dokunma sorunu bende de zaman zaman oluyor. Telefonu iki defa servise verdim şu ana kadar yazılım yüklendi (başka sebeplerle vermiştim servise) iki kere de ben sıfırlama yaptım ama hala düzelmedi. Ben de genel de biri aradığında görüşmeyi başlatmaya çalıştığımda oluyor. Nokia TV bildiğim kadarıyla Türkiye'de desteklenmiyor.
Arkadaşlar MS nin Youtube uygulamasında videoyu indirebiliyormuyuz eğer indiriyosak nereye indiriyor yardımcı olabilrmisiniz?
Arkadaşlar MS nin Youtube uygulamasında videoyu indirebiliyormuyuz eğer indiriyosak nereye indiriyor yardımcı olabilrmisiniz?
l920 kulaklık takılıyken telefon çaldında zilsesi kulaklıktan geliyor ama zil sesi dişarıyada veriyor kulaklık takılıyken telefon çaldında zil sesinin dışarıya vermemesi için ne yapmam lazım arkadaşlar
hiçççl920 kulaklık takılıyken telefon çaldında zilsesi kulaklıktan geliyor ama zil sesi dişarıyada veriyor kulaklık takılıyken telefon çaldında zil sesinin dışarıya vermemesi için ne yapmam lazım arkadaşlar
Telefonlarınızdan memnun musunuz?Ben 620 modeline merak sardım ama ramı az falan dediler meraka kapıldım sonra arkadaşlar ısınma sorunu uygulama azlığı falan?
Arkadaşlar 20 dakika kadar viber uygulamasında arkadaşımla mesajlaştım telefon soba gibi oldu!! sizde de böyle oluyor mu?
Telefonlarınızdan memnun musunuz?Ben 620 modeline merak sardım ama ramı az falan dediler meraka kapıldım sonra arkadaşlar ısınma sorunu uygulama azlığı falan?
bilgisayarla 620 arasında wifiyle fotoğraf ve müzik aktarımı yapabilmek için program falan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?