İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

PureFood

Üye
3 kuruşluk moral wardı,onunda içine ettin.saol yani destegin îçin.bizde arkadaş dedik böğrümüze bastık,sırtımızdan vurulduk.by sago görürsün,bigün elime düşersin

Aman elini kana bulama hocam

csH

Üye
3 kuruşluk moral wardı,onunda içine ettin.saol yani destegin îçin.bizde arkadaş dedik böğrümüze bastık,sırtımızdan vurulduk.by sago görürsün,bigün elime düşersin
şaka yapayım demiştim ama neyse artık

Tepkiler: YkPkY

YkPkY

Üye
bunu kanlı L928 temizler ancak

- - - Eklendi - - -

zaten efkarlıyım.elimde 3600slide,içinde opera mini 7.1 ,boşa giden internet paketi,otobüsün en arka koltuğunda kimsenin görmemesi icin verilen mücadele,bu yazıyı yazabilmek için sarfedîlen parmak enerjisi.oof of

cr7kaan7

Üye
Ben bu telefonu balkondan sallıcam tutmayın beni gene gün ortasında şarjım bitti yaaaa !

umutley

Üye
Arkadaşlar lumia 820de yüz tanıma teknolojisi var yazıyo internette ama ben bir türlü bulamadım öyle bir şey nasıl bulabilirim?

Kayıt yeri neresi ? Telefon hafızası mı, yoksa Micro SD kart mı ?

telefon hafızasına kaydediyor. Ayrıca denemeyi zifiri karanlıkta yaptım, az önce de aydınlıkta denedim yine aynı şekilde hızlı çekiyor. Neyse canım nazar değmesin iyi böyle

bu lumia 521 türkiye ye gelecek mi

csH

Üye

arkadaşlar burdaki mikrofonu kaldırmanın bir yolu yok mu konuşmada ingilizceyi deneyeyim dedim şimdi silemiyorum

csH

Üye
evet nasıl kapatabilirim ya da kapatılıyor mu

Daha önce hiç denemedim ama kapatılamıyor diye biliyorum.

Tepkiler: csH
Rica ederim, şu Türkçe desteği Bi gelse çok şey değişecek...

csH

Üye
evet kesinlikle bilgi var mı bu konuyla ilgili

Maalesef ne yeni bir haber, nede yeni bir açıklama var.