PureFood
Üye
Windows Phone ve Android'de resmi youtube uygulamalarının karşılaştırması.
niye oyle oluyo peki kablolar mı kaldırmıyor 1.3 amperiOrijinal aksesuarlardan şaşma ...
abi sende 820 yok muyduArkadaşlar artık çok yanlızım.Lütfen beni yanlız bırakmayın
L920m serviste,istanbula gidecek.değişim talep ettim servis notuna ama nah değiştirirler
abi sende 820 yok muydu
resmimin altında ne yazıyor,yanlış teşhisabi sende 820 yok muydu
bu arada dün bişey denedim çok dikkatimi çekti.tüm lumiacılar mutlaka denesin.
mesaj,mail,internette yorum vs. klavyede yazı yazarkan akıllı metin tamamlama olayında " Recep " yazın,baş harf büyük olsun ve sonra gelen kelimelerin hep ilkine baştakine tıklayın ve sonra okuyun.en rahat yeni mesaj yazarkan okursunuz.bi deneyin şaşıracaksınız
nah değiştirirler
bayağı yanlış olmuş.önemli diil bi hafıza kartı,bi ekran inç'i,bi ekran modeli,bide çıkarılır arka kapak yanlış olmuşyanlış oldu sanırsam
olsun abi gelir 20 güne
resmimin altında ne yazıyor,yanlış teşhis.
baştan beri 920 takılıyordum ama oda içimde kaldı artık
nah gelir.bayan sırf 8gün gidiş dönüş kargodan bahsediyor.hele bide anakart değişirse yandık.1 ayı geçer.çünkü çoook yaşadımolsun abi gelir 20 güne
olsun abi gelir 20 güne
yok artık abi ya
süpersiiiinnnnnnnnnn,biraz moral oldu
moral ver moral
bu telefonu emmeyeceksin sadece koklayacaksınYav bu Youtube uygulaması muazzam ama şarjı nasıl sömürdü anlamadım. 60 civarındaydı baktım sürekli batarya uygulamasından uyarı geliyor. Dedim bakayım 26ya düşmüş. El atmaları gerek yoksa video falan izleyemicez bu gidişle
bu telefonu emmeyeceksin sadece koklayacaksın
"recep tayyip erdoğan ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ve bir daha asla bir gün olsun bugün çok güzel bir gün olsun bugün çok güzel bir gün ..." diye devam ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?