İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

PureFood

Üye

Windows Phone ve Android'de resmi youtube uygulamalarının karşılaştırması.

Yav androidde adam hesabını açamadı sonra çıktı girdi, dedi bari açamadık bir de video deneyelim ama işe bak o da açılmadı. Teşekkürler hocam video için güldüm yani

YkPkY

Üye
Arkadaşlar artık çok yanlızım.Lütfen beni yanlız bırakmayın
L920m serviste,istanbula gidecek.değişim talep ettim servis notuna ama nah değiştirirler

Tepkiler: OttomaN TigeR

csH

Üye
Arkadaşlar artık çok yanlızım.Lütfen beni yanlız bırakmayın
L920m serviste,istanbula gidecek.değişim talep ettim servis notuna ama nah değiştirirler
abi sende 820 yok muydu

YkPkY

Üye
bu arada dün bişey denedim çok dikkatimi çekti.tüm lumiacılar mutlaka denesin.
mesaj,mail,internette yorum vs. klavyede yazı yazarkan akıllı metin tamamlama olayında " Recep " yazın,baş harf büyük olsun ve sonra gelen kelimelerin hep ilkine baştakine tıklayın ve sonra okuyun.en rahat yeni mesaj yazarkan okursunuz.bi deneyin şaşıracaksınız

yok artık abi ya

YkPkY

Üye
YkPkY
bu arada dün bişey denedim çok dikkatimi çekti.tüm lumiacılar mutlaka denesin.
mesaj,mail,internette yorum vs. klavyede yazı yazarkan akıllı metin tamamlama olayında " Recep " yazın,baş harf büyük olsun ve sonra gelen kelimelerin hep ilkine baştakine tıklayın ve sonra okuyun.en rahat yeni mesaj yazarkan okursunuz.bi deneyin şaşıracaksınız

yok artık abi ya

ne çıktı bi yazarmısın.
bunu herkes denesin tüm cümle bitene kadar

- - - Eklendi - - -

süpersiiiinnnnnnnnnn,biraz moral oldu

Tepkiler: OttomaN TigeR

PureFood

Üye
Yav bu Youtube uygulaması muazzam ama şarjı nasıl sömürdü anlamadım. 60 civarındaydı baktım sürekli batarya uygulamasından uyarı geliyor. Dedim bakayım 26ya düşmüş. El atmaları gerek yoksa video falan izleyemicez bu gidişle

YkPkY

Üye
bu telefonu emmeyeceksin sadece koklayacaksın

Tepkiler: csH ve OttomaN TigeR

csH

Üye
"recep tayyip erdoğan ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ve bir daha asla bir gün olsun bugün çok güzel bir gün olsun bugün çok güzel bir gün ..." diye devam ediyo

Tepkiler: YkPkY ve OttomaN TigeR
AKLumia...

Tepkiler: YkPkY ve csH