n000k
Üye
şu zamanda herşeyin en kalitelisini istiyoruz ve internet dünyasında herşey kaliteye doğru gidiyor.. arkadaş 100 MB ile nette geziyor üstüne üstlük 1de video izliyor.. nasıl gitmesin anında baba ya
Vodafone cep netin faydaları100 mb leblebi çerez olur, yer bitirir.
oyledir oyleOysa operatörlerin verdiği reklamlarda 100 mb internet ile neler neler yapılıyor.
Oysa operatörlerin verdiği reklamlarda 100 mb internet ile neler neler yapılıyor.
Numaralarım diğer telefonumda oldugu için ( 352 kişi ) tek tek kaydedemicegim için hepsini bluetoothla gönderdim ama malesef hiç bişi kişilerde görünmüyorlar kafayı yicem
Numaralarım diğer telefonumda oldugu için ( 352 kişi ) tek tek kaydedemicegim için hepsini bluetoothla gönderdim ama malesef hiç bişi kişilerde görünmüyorlar kafayı yicem
asphalt 7 heat çalıştırıyo kastığı söylenemez gibi 1 2 kez dondu sadeceLumia 620 de asphalt 7 hd açılır mı açılırsa kasar mı? Şimdiden teşekkürler.
panorama neredesiniz diye soruyorsa büyük Bi ihtimal iç mekânda çekim yapıyosundur duvarların birbirine benzemesi sonucu böyle Bi hata ortaya çıkıyor yani başarısız tekrar denemen lazım , zaten her şeyi doğru yaptığında o kaydeder , diğer dediğin ise akıllı çekim uygulaması mağazadan indirmen lazım yada telefonun da yüklüdür ondan yapıyorsunHay Allah razı olsun şimdi diğer sorunlarıma geleyim :/ Panorama modunda resim çekiyorum ama neresiniz kısmında kalıyorum o resmi nasıl kaydedicem beceremiyorum :/ diğeride resim çekerken 5 tane daha çekiyo ve en iyi olanı seçebiliyoduk inceleme videosunda görmüştüm o nu nasıl yapıcam kusuruma bakmayın daha yeniyim idare edin
Hay Allah razı olsun şimdi diğer sorunlarıma geleyim :/ Panorama modunda resim çekiyorum ama neresiniz kısmında kalıyorum o resmi nasıl kaydedicem beceremiyorum :/ diğeride resim çekerken 5 tane daha çekiyo ve en iyi olanı seçebiliyoduk inceleme videosunda görmüştüm o nu nasıl yapıcam kusuruma bakmayın daha yeniyim idare edin
Ben 21 nisanda 4gb paket aldım dun bitti. Bugün 1 gb daha aldım. 4gb tan önce 1 gb daha bitirmiştim yani 1 ay içinde 6 gb olacak
Arkadaşlar yeni Youtube uygulaması çok güzel olmuş. Ne dersiniz?
Arkadaşlar yeni Youtube uygulaması çok güzel olmuş. Ne dersiniz?
Class 4 yavaş kalmasın?
bence kayit yerini hafiza karti yerine telefon hafizasi olarak secip bir dene. O zaman karttan mi telefondan mi belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?