İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

YkPkY

Üye
mms gönderen varmı lumialarda

Teşekkürler güzel bilgi,anladım

Tepkiler: maydinmaydin
Avea henüz Lumia telefonlarımızı tanıyamıyor evet

serinaga

Üye
Teşekkürler güzel bilgi,anladım

Anladığınıza sevindim. Kısa bir beyin fırtınası yapalım ...
saniyede 100 MByte dosya transfer edilse idi sadece 10 saniyede 1 GByte olurdu, ki buda en hızlı bildiğimiz fiberde bile yok, 10 saniyede bir film indirebilen var mı ? Ayrıca kotalı olan abenelerin korkulu rüyası olurdu.

Tepkiler: YkPkY

papakudioflu

Emekli Yönetici

yok demeyelim de herkesde yok. Benim bir muşterimin bilgi işlem merkezine girdigimde gözlerime inanamamıştım.

L920 için wp8 güncelleme ne zaman gelecek asıl güncelleme tam bir tarihi var mı arkadaşlar

sezrar

Üye
ay özlemişim sizi be

Tepkiler: bulutsuzgece

sezrar

Üye
aarkadaşlar bende lumia 820 var çok oyun da oynamıyorum açıkçası ve ekran koruyucusu kullanmak zorundayım.Şimdi bunu satıp 720 alsam ne olur çok mu geride bi cihaz diye düşünüyorum ama değil. bugün bi sony xperia inceledim oda güzel ama çok büyük ve android olması beni kendinden soğuttu. İPhone 5 e hiç değinmiyorum bile çünkü çok gereksiz bir alet o paraya. 720 de ilgimi çeken şey gorilla glass ve 2000 mAh olması aklımı çeliyor. Lumiadan ayrılmak istemiyorum çünkü seviyorum.720 oyun oynamayan bir 820ci için cazip bence siz ne dersiniz.Özellikle bazı arkadaşların yorumları benim için çok önemli onları bekliyorum şu an

- - - Eklendi - - -

gelir gelmez de son sayfaları hemen işgal ettim. kadınlar susmaz

- - - Eklendi - - -

Sen de iyi ki varsın ve aramızdasın.
Tekrar hoşgeldin kardeşim

Tepkiler: bulutsuzgece

Lumia 720'nin kamera ve batarya performansını çok övüyorlar ama bir deneyip görmek lazım.
Önümüzdeki bir iki hafta içinde "The Lumia Collector ()" Ali Kemal, Lumia 720'nin incelemesini yapacaktır.
Biraz daha beklersen onun izlenimlerinden faydalanabilirsin

Tepkiler: OttomaN TigeR