Benim Twitter hesabım microsoft hesabı ve güzel güzel çalışıyor.
Birde harflerin kaldırılması yeni gelecek olan Nokiasoft ĞÇ-2.2/1 güncellemesi ile halledilecekmiş (tabiki bu da şaka ama söylemesem kesin herkes inanırdı )
Özgür, şimdi yükledim ama maalesef aynı, güncelleme değil zaten, Kapasite Kontrol Beta adında ayrı bir uygulama olarak yükleniyor telefona ve o uygulamayı çalıştırıyorsun ama maalesef dönüyor dönüyor birkaç defa ve uygulamadan atıyor , yine olmamış ...
Adı üstünde beta bu arkadaşlar.
Henüz uygulama olarak tasarlamışlar.
Geri dönüşlere göre tam halini öncekinin üstüne güncelleme olarak vereceklerdir.
Ben de her ikisinde de sorun yok.
En fazla 20-30 saniye bekleyince geliyor.
Adı üstünde beta bu arkadaşlar.
Henüz uygulama olarak tasarlamışlar.
Geri dönüşlere göre tam halini öncekinin üstüne güncelleme olarak vereceklerdir.
Ben de her ikisinde de sorun yok.
En fazla 20-30 saniye bekleyince geliyor.
Senin makina sağlam maşallah. O kadar uygulamayla 30 saniyede raporluyorsa canavar o canavar. Şöyle bi kontrol ettim cihazı kapasite kontrolü olmasada olur hani.
Arkadaşlar bir soru(nu)m var,ben bu dil bölgeyi abd yaptım tarayıcı dili ing abd olanında ve kalanını resimler anlatacak;
resimlerdende anlaşıldığı gibi bu özelliği kullanamıyorum,kardeşime verdiğim l800 de bu çalışıyor,konum açık her ayar açık harita güncel ama sonuç hüsran... Ne yapsam düzeltebilirim Help lütfen...
Özgür, şimdi yükledim ama maalesef aynı, güncelleme değil zaten, Kapasite Kontrol Beta adında ayrı bir uygulama olarak yükleniyor telefona ve o uygulamayı çalıştırıyorsun ama maalesef dönüyor dönüyor birkaç defa ve uygulamadan atıyor , yine olmamış ...