PureFood
Üye
Sayın müşavirim, bu ayardaki amaç düşük ışıkta telefonun okunabilir olması değil mi?Lakin karanlık bir ortamda, ortam ne kadar karanlıksa telefon da o kadar kararıyor. Ortamın karanlığını anlayıp yine ekran parlaklığını arttırması gerekir. Mecburen bende evdeyken orta ya da düşük yapıyorum anca o zaman kullanılıyor telefon.
Sayın müşavirim, bu ayardaki amaç düşük ışıkta telefonun okunabilir olması değil mi?
arkadaşlar ben yeni güncellemeyi yukledim ama kapasite kontrolu gelmedi niye olabilir
2 3 defa kapadım ama olmadı yine
evet 130.6407.1308.001 yazıyo
Ben bazen ışıkları ve tv'yi kapatıp, karanlık bir ortamda sadece telefonun ışığı ile yetiniyorum. Şu zamana kadar ekran parlaklığında hiç sıkıntı yaşamadım, gayet okunaklı ayrıca gözümü de pek yormuyor.
Üstadım ama okunmayacak kadar az ışık oluyor... Yani telefona bakmak zulüm gibi bir şey..
Ayarlar/en altta Kapasite kontrol yoksa sende bu kapasite kontrol çıkmayan arkadaşlar arasındasın.
Ben bazen ışıkları ve tv'yi kapatıp, karanlık bir ortamda sadece telefonun ışığı ile yetiniyorum. Şu zamana kadar ekran parlaklığında hiç sıkıntı yaşamadım, gayet okunaklı ayrıca gözümü de pek yormuyor.
telefonu sıfırlasam eski sürüm yüklenir mi yineAyarlar/en altta Kapasite kontrol yoksa sende bu kapasite kontrol çıkmayan arkadaşlar arasındasın.
Ayarlar/en altta Kapasite kontrol yoksa sende bu kapasite kontrol çıkmayan arkadaşlar arasındasın.
Böyle bir ayar benim telefonumdada yok.telefon modelinden farkedermi?
Otomatik ayardasın değil mi bunu yaparken ?
emin olmak için telefonumun ayarına baktım. Otomatik ekran parlaklığı kapalıymış ama otomatikte kullanıyordum hep.
Aslında ben hep orta ve otomatikte kullanıyordum, bu işte bir bit yeniği var ama
Sende bi ara demek ki değiştirmişsin acaba benim sebepten mi
Aslında ben hep orta ve otomatikte kullanıyordum, bu işte bir bit yeniği var amaacep dünkü güncellemeden sonramı değişti.
telefonu sıfırlasam eski sürüm yüklenir mi yine
kapasite kontrolunu alamayacağım yaniMaalesef yüklenmez artık eski sürüm, çünkü ROM değişti ...
Aslında uğraşabilirim diyorsan, eski sürümü (portico'yu) yükleyip, güncellemeyi tekrar nsu ile yada ota olarak alma şansın var. Ama tavsiyem hiç uğraşma derim.kapasite kontrolunu alamayacağım yani
Biraz önce bu yorumu gördümarkadaşlar şu dönen çember saatlerce gitmedi bende format attım format çok uzun sürdü telefon açıldığında porticoya dönmüştü daha sonra güncellemelere bakınca da güncel demeye başladı böyle saçma bir iş görmedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?