power_24
Üye
bence iyi bir fikir ama gerek yok bende kablosuz internet war wifi her daim açık telefonumda e posta geldiğinde veya mesaj geldiğin üstteki pil gösterme yeri felan biraz normalden daha fazla aşağı iniyor ve bildirimi görebiliyorum?
neyse boşver dostumBildirim ışığının gerek olmadıgına dair açıklamanı anlamadım dostum..
aralarındaki tek fark ram farkı.çok oyun hastası degilsen arada kalıcak bir durum yok lumia720 tavsiye ederim.tabi ikisi arasındaki 250tl fiyat farkı önemli dersen o ayrıwindowslu bir telefon almaya karar verdim ve
Nokia Lumia 720 ve Lumia 820 arasında kaldım bana bi yardımcı olurmusunuz.
aralarındaki tek fark ram farkı.çok oyun hastası degilsen arada kalıcak bir durum yok lumia720 tavsiye ederim.tabi ikisi arasındaki 250tl fiyat farkı önemli dersen o ayrı
L720'nin tasarımı çok iyi L820 ram yüksek olduğundan ikisinin arasında kalmıstım . tavsiye için tesekkürler L720 beni beklearalarındaki tek fark ram farkı.çok oyun hastası degilsen arada kalıcak bir durum yok lumia720 tavsiye ederim.tabi ikisi arasındaki 250tl fiyat farkı önemli dersen o ayrı
bence iyi bir fikir ama gerek yok bende kablosuz internet war wifi her daim açık telefonumda e posta geldiğinde veya mesaj geldiğin üstteki pil gösterme yeri felan biraz normalden daha fazla aşağı iniyor ve bildirimi görebiliyorum?
820 ile 720 arasında fark yok denilmiş. E 250 lirayı çöpe mi attım ben şimdi.
820 ile 720 arasında fark yok denilmiş. E 250 lirayı çöpe mi attım ben şimdi.
512mb ram'e gitti o para
Oyun hastasıysa eğer bence 2'sininde farkı yok
fark yok demedim ki zaten en göze batan farkı ram onun dışında tabi ki lumia820 çok daha üstün bir cihaz ama arada 250tl oldugu için maddi imkanları göz önünde bulundurarak tavsiyede bulunmaya çalışmıştımo zaman farksız demenin anlamı yok
fark sadece ram değil. 820 çift çekirdekli 1.5 Ghz işlemci bulundururken 720'de çift çekirdekli 1.0 Ghz işlemci bulunuyor. ama batarya olarak 720'nin bataryası daha iyi. 820'de 3g konuşma süresi 8.1 saat iken 720'de bu 13.4 saat
512mb ram'e gitti o para
ama üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?