PureFood
Üye
Yaaa, bir enayilik olduğu belliydi, neyse ki çözmüşsün, sorun yaşayanların kulağına küpe olsun ...
Yaaa, bir enayilik olduğu belliydi, neyse ki çözmüşsün, sorun yaşayanların kulağına küpe olsun ...
Arka plan görevlerinden ne zaman bir uygualama kapatsam, o uygulama bozuluyor/işlevini yerine getirmiyor. Benim de kulağıma küpe oldu valla
uygulamayı engellediginde orada bir secenek cıkar.
"uygulamayı tekrar actigimda bu uygulamaya arkaplanda calışma yetkisi ver" şeklinde. Uygulamayı engellediginde o kutuyu işaretlersen sorun olmaz.
geri cikinca izin verilmiş gibi gozukur. Ayarlardan cikip tekrar gir ve kontrol et izinliler listesinde olmadigini goruceksin.O kutucuğa onay verip geri diyorum, yine izin verildi şeklinde çıkıyor.
geri cikinca izin verilmiş gibi gozukur. Ayarlardan cikip tekrar gir ve kontrol et izinliler listesinde olmadigini goruceksin.
Evet sanırım en kolay yolu bu olacak. Neyse bunu yapmayı düşünmek bile üşendirdi beniAynı sorunu bende çok yaşadım.
En son hotmail deki tüm numaraları sildim, Pcde Web tarayıcı ile Gmaildaki kişileri outlooka (outlook.com dan kolay yapılıyor) aktarma yaptım ardından tekrar bazı eksiklikleri farkettim ve elle düzenledim pcde ardından Outlook hesabım ile wp8 eşitledim karısıklık olmasın diyede gmail hesabımı eklerken sadece mail diye ekledim ancak böyle çözüm buldum ben
arkadaşlar tarayıcıdan facebook'u masaustu surumde acip goruntulu arama yapmayi deneyen var mi
arkadaşlar tarayıcıdan facebook'u masaustu surumde acip goruntulu arama yapmayi deneyen var mi
ya ne bileyim bugun hanimin facebook hesabiyla wp facebook sayfasina girdim. baktim telefon caliyor ama resmen facebook goruntulu arama gelmiş ben işi farkedene kadar da kapandi.
O değilde telefondaki skype a resim, müzik yada herhangi bir belge / dosya gönderebilme özelliğinide ekleseler ne süper olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?