papakudioflu
Emekli Yönetici
Bu cok komik nokiacılardan samsung videosuna derleme
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O değilde şu gelecek güncellemenin biran önce çıkması şart ya. Özellikle şu hafıza problemi yüzündenbi programdan bahsedeceksiniz biliyorum yarım saat silmeye ugrastırıyomus hiç ugrasmak istemiyorum. O yüzden çıksın istiyorum biran önce çok saçma saçma doluyo şu diğer. Ne var acaba içinde 2.5 gb lık ne var olabilir içinde ona şaşıyorum hiç bir şeyin 2.5 değil kapladığı alan haa.
çevrimdışıyken facebook mesajlarını alabileceğim bir uygulama var mı?
köü haber
microsoftun newyorktaki merkez binası yanmış arkadaşlar.bill gets amcada ağır yaralıymış.az önce uydudan cnn de seyrettim.ihaleler projeler ertelenmiş.telefonlar elimizde patladı.kendimizi toparlamamız 8 aylık bi sürece sığabilir dedler.tabii bill amcamızın yaşama sürecine bağlı
Sen ciddi misin, şimdi bakındım hiç bir haber sitesinde göremiyorum.köü haber
microsoftun newyorktaki merkez binası yanmış arkadaşlar.bill gets amcada ağır yaralıymış.az önce uydudan cnn de seyrettim.ihaleler projeler ertelenmiş.telefonlar elimizde patladı.kendimizi toparlamamız 8 aylık bi sürece sığabilir dedler.tabii bill amcamızın yaşama sürecine bağlı
bırak siyah lumiayı arkadaşım.benimkide siyah ama haberler kötüsiyah nokia lumia 920
avrupa uydusundan seyrettim.umarım dediğiniz gibidir.yoksa lumia 1500 lira artı bilgisayarlarımız sııfır güncelleme girecek bizlereSen ciddi misin, şimdi bakındım hiç bir haber sitesinde göremiyorum.
avrupa uydusundan seyrettim.umarım dediğiniz gibidir.yoksa lumia 1500 lira artı bilgisayarlarımız sııfır güncelleme girecek bizlereSen ciddi misin, şimdi bakındım hiç bir haber sitesinde göremiyorum.
köü haber
Ben şunu merak ediyorum mesala microsoft phone 9 u çıkarttı aynı win 8 i satın alabildiğimiz gibi de phone 9 işletim sistemini ücretini verip telefonumuza kurabilecekmiyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?