ardacumhur
Üye
kılıfta ayrı noktaya değineyim..
Şarj özelliğine sahip kılıflar Lumiayaya gelecekmi ..Abimde İphone 4s var ve onda var kıskandım gibi
Sarj dışardayken bitiveriyor..
olmamı hiç.bunalım geçriyorum.birazdan intihar edeceğim.hattın vodafonemilumia 820'de bazen mobil bağlantıyı açmama rağmen bağlantı sağlanmıyor. ayarlarda mobil bağlantıyı açıyorum ancak bağlantı gelmiyor. telefonu kapatıp açınca bağlantı geliyor. böyle bir sorun yaşayan oldumu hiç?
lumia 920 için çıkarmışlar güzel de . 820 yi unutmuşlar desene
lumia 920 için çıkarmışlar güzel de . 820 yi unutmuşlar desene
Yanlız bu konuda paylaşımı zayıf buldum.ortak cihazımız hakkında birbirimize net cevaplar vermiyoruz,paylaşmıyoruz.ya cihazınızda alışılagelmiş özelliklerin eksikliğini görmüyorsunuz,yada yeni cihazınızın keyfine sorunları önemsemiyorsunuz.arkadaşımız güzel Bi konu açmış ama aksesuar dışında bir telefonda olması gereken klasikleşmiiş özelliklerin eksikliğine sorulan sorularla kimsenin ilgilendiği yok.
nihayetinde bunlar bize geri dönecek bir başkasına değil.daha önce belirttiğim gibi sorunları araştırıp nokia ya mail atıyorum.tabi buda tek başına olacak iş değil.bu konuda duyarlılığa davet etmiştim takip eden arkadaşları.ama pek ciddiye alınmamış belli.verdiğniz para değerli değil o zaman.
Selamun aleyküm benim bir sorunum vardıda X box da oturum actım ama ailem indirdıklerımı engelliyor nasıl düzeltebilirim.. yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar lumia 620 de bluetoothla resim ve müzik nasıl gönderiliyor
arkadaşlar lumia 620 de bluetoothla resim ve müzik nasıl gönderiliyor
basılı tutunca sadece "şimdi çalınıyora ekle" ve "başlangıç ekranına sabitle"çıkıyor
once ayarlardan bluetoothu ac sonra gondermek istedigin medyanin uzerine basili tut ve paylaş seceneginden bluetoothu sec.
ben başka Bi sesle denemedim.kendi attığım zil seslerinde hep aynı oluyor.bu arada htc 8X kullanıyorum
- - - Eklendi - - -
evet aklıma gelmişken denemek istedim. Telefonun kendi melodilerinden birini zil sesi yaparsam, gelen aramaları cevaplarken cızırtı sesi olmuyor. Ama benim telefona eklediğim bir melodiyi zil sesi yaparsam gelen aramayı cevaplama anında cızırtı yapıyor htc 8x
basılı tutunca sadece "şimdi çalınıyora ekle" ve "başlangıç ekranına sabitle"çıkıyor
müzik+videolardan giriyorum
muzik listesine nereden giriyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?