Haber Microsoft Lumia 950 ve 950 XL batarya performansı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft Lumia 950 ve 950 XL batarya performansı
Microsoft’un iki yeni üst seviye akıllı telefonu Lumia 950 ve 950 XL’nin batarya performanslarına yakından bakın…



Microsoft, Ekim ayı başında iki yeni üst seviye akıllı telefon modelini duyurmuş ve sonrasında da kısa süre önce de bazı pazarlarda satışa sunmuştu. Nokia’nın cihazlar ve servisler bölümünü satın aldıktan sonra Lumia modelleri sunmaya başlayan firmanın ilk üst seviye modelleri de bu iki cihaz oldu.



Akıllı telefonlar için son dönemde en önemli şeylerin başında da bataryaları geliyor. En yavaş gelişen donanım bileşenleri bataryalar olurken, baktığımızda firmaların ince ve hafif model sunma isteği nedeni ile kapasiteleri çok da arttırılamayan bataryalar için hızlı şarj teknolojilerinin öne çıktığı bir 2015 senesini geride bıraktık.

Sizlere bir çok kez özellikle de önemli akıllı telefonların batarya performanslarını sunmuştuk ve şimdi de Microsoft’un yeni akıllı telefon modelleri Microsoft Lumia 950 ve Lumia 950 XL’nin batarya performanslarına dair ilk veriler geldi.

Microsoft Lumia 950, 3.000mAh batarya içerirken, Lumia 950 XL ise 3.340mAh batarya ile sunuluyor.Batarya performanslarını aşağıda görebilirsiniz.

Microsoft’un Lumia 950 modeline bakacak olursak eğer, cihaz 5.2″ 2560×1440 piksel Quad HD ekran, 3GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 20MP arka kamera, 5MP ön kamera, altı çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 808 yonga seti, Windows 10 işletim sistemi gibi özelliklerle geliyor

Microsoft Lumia 950 XL ise benzer bileşenler içerirken, farklara bakacak olursak eğer, 5.7″ büyüklüğünde Quad HD ekran, yonga seti olarak da sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 810 belirtilebilir.

http://www.maxicep.com/resim/lumia-950-ve-950xl-batarya.jpg

Microsoft Lumia 950 ve 950 XL batarya performansı - MaxiCep
 


GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
Bunun Farkına Yeni Yeni Varıyorum WP Tarayıcıda Çok Fazla Şarj Yiyor. :bangin:
 
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Bunun Farkına Yeni Yeni Varıyorum WP Tarayıcıda Çok Fazla Şarj Yiyor. :bangin:
2g + internet explorer= ölüm fermanı
sayfa yenileme yüzde10 şarjla başlıyor resim indirme yüzde 8 çoklu sekme headshot değerinde anında bitiyor
lumia 1520 bunları şarjda yer ha 2 yılıaştı çıkalı ama hala bataryada lider lumia
 
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic


Üst Alt