Microsoft Launcher 4.3.0.38986

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Microsoft Launcher 4.3.0.38986
Microsoft Launcher ile cihazınızı kişiselleştirerek duvar kağıtları, tema renkleri, simge paketleri ve daha fazlasıyla stilinize uygun hale getirebilirsiniz. Microsoft hesabıyla ya da iş veya okul hesabıyla, kişiselleştirilmiş akışınızda takviminize, belgelerinize ve son etkinliklerinize erişebilirsiniz. Hatta fotoğrafları, belgeleri ve web sayfalarını Windows bilgisayarınızda açarak tüm cihazlarınızda üretken bir şekilde çalışabilirsiniz.

#ÖNEMLİ ÖZELLİKLER

Kişilerinize kolayca erişin.Sizin için en önemli olan kişilere kolayca erişin. Kişileri Ana ekrana sabitleyin ve Ana ekranda, dock'ta veya klasörlerde dilediğiniz yere yerleştirin.
Ekranınızın görünümünü seçin.Duvar kağıdını, temaları, tema rengini, simge paketlerini, hareketleri ve daha fazlasını özelleştirerek cihazınızın görünümünü kişiselleştirin.
Kişiselleştirilmiş akışHaberleri, takvim etkinliklerini, belgeleri, kişileri ve diğer bilgileri kişiselleştirilmiş akışınızda görerek en önemli bilgilere hızlıca göz atın. Dilerseniz akışınızı varsayılan Ana Ekran olarak bile ayarlayabilirsiniz.
İşlerinize bilgisayarda devam edin.Telefonunuzu Windows bilgisayarınıza bağlayarak, çektiğiniz fotoğrafı anında bilgisayarınızda görün veya bir Office 365 belgesini düzenlemeye bilgisayarınızda devam edin.
Tek bir yerden web’de ve telefonunuzda arama yapın.Microsoft Launcher’ın genel arama çubuğunu kullanarak web’de veya dosyalarınızda, uygulamalarınızda, belgelerinizde, iletilerinizde ve web sonuçlarında arama yapın.
Hareket özelleştirme.Kapsamlı hareket özelleştirme özellikleri sayesinde iki kez dokunarak telefonunuzu kilitleyebilir, kaydırarak arama yapabilir ve daha fazla özellikten yararlanabilirsiniz.
KULLANIM KOŞULLARI
Bu uygulamayı yükleyerek, [Kullanım Koşullarını][ ] ve [Gizlilik İlkesini][ ] kabul etmiş olursunuz.

Gereken Android sürümü
4.0.3 ve üzeri


#YENİLİKLER
What's new for Microsoft Launcher version 4.3:
- Support apps grid layout up to a maximum of 12x12 and move apps/widget half grid;
- New customers can migrate their previous layout or restore an old layout;
- Drag/drop apps will not enter edit mode;
- UI adjustment: Improve app name text wrapping and prevent truncation & folder icon/shape edit, dock support more than 5 apps, search bar default on bottom; Apply theme on settings page;
- Crash & bug fixes, performance tuning;

 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emin dayı


Üst Alt