microsoft exchange

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wuper

Üye
    Konu Sahibi
microsoft exchange
arkadaşlar n900de şirket mailimizi microsoft exchange kullanarak e-mailden eklemek istiyorum ama sertifikayı tanımadığından herhalde eklemiyor sertifika tübitağın acaba bir şekilde certificate managera ekleyebilirmiyim?

TheRkuT

TheRkuT

Üye
Emailden exchange ekleyemezsin, bu linkten telefonuna uygun yazılımı indirip kur, yönergelere uygun şekilde kurulumu yapabilirsin. N95 8Gb'da denemiştim gayet güzel bi şekilde mailleri alabilmiştim. Fakat bildiğin gibi exchange sadece localde çalışmakta. Eğer active directory'deki account'a dış mail eklenmiş ise pop3 olarak email ekleyip herhangibir yerden tüm mailleri alabilirsin. Zaten pop3 ile eklediğinde mailin tanımlanmış olduğu accounta gelen içmaillerde pop3 de gözükecektir. Mailleri heryerde alabilmen için bu daha mantıklı bana göre...

wuper

Üye
    Konu Sahibi
benimki sadece exchange ekleme yok direk localden ama dediğin linkte n900 yok dostum başka bir yolu olmalı

TheRkuT

TheRkuT

Üye
active directory de tanımlanmış bir dışmailiniz var ise pop3 olarak ekleyip alabilirsiniz maillerinizi, bunu deneme şansınız var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt