Haber Microsoft Edge Tarayıcı Uygulamasının APK Dosyası İndirilebilir Durumda

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft Edge Tarayıcı Uygulamasının APK Dosyası İndirilebilir Durumda
Microsoft tarafından geliştirilen Microsoft Edge tarayıcı uygulamasının Android versiyonu için APK dosyası yayınlanmış durumda. Sizde uygulamayı indirerek deneyebilirsiniz.


Microsoft tarafından geliştirilen Microsoft Edge tarayıcısı bildiğiniz üzere eskiden Internet Explorer olarak bilinen meşhur tarayıcının yenilenmiş ve isim değiştirmiş bir hali olarak karşımıza çıkmıştı. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre Microsoft Edge tarayıcısı iOS ve Android cihazlar için yayınlanacaktı.

Tarayıcı ilk önce beta programına kayıtlı kişiler için yayınlanmaya başlamıştı. Fakat bugün uygulamayı indiren bir kişinin paylaştığı APK dosyası ile Microsoft Edge uygulaması desteklenen her Android kullanıcısı tarafından indirilebilir bir hale gelmiş oldu. Android için Microsoft Edge APK dosyasını hemen tıklayarak indirebilir ve cihazınıza yükleyebilirsiniz.

https://www.maxicep.com/microsoft-edge-beta-tarayici-ios-ve-android-icin-kullanima-sunuldu
Microsoft Edge Beta Tarayıcı İOS ve Android için Kullanıma Sunuldu
Microsoft Edge tarayıcısının en heyecan verici özelliği olarak 'Bilgisayarda devam et' özelliği karşımıza çıkıyor. Bu da herhangi bir içeriği Android telefonunuzdan ve tabletiniz üzerinden bilgisayara taşımanıza ve orada çalışmaya devam etmenize olanak sağlıyor.



Microsoft Edge tarayıcısı, Android ve PC'de Google'ın Chrome tarayıcısında olduğu gibi veri senkronizasyonu yaparak yer imlerinizi ve çeşitli verilerinizi cihazlar arasında senkronize ederek başka yerlerde verilerinize erişme imkanı sunacak.

Microsoft Edge tarayıcısının diğer güzel özelliklerinden bahsedecek olursak bunlardan bazıları 'Okuma Görünümü' ve 'Hub Görünümü' özelliğidir. Okuma Görünümü, okuduğunuz şey hakkında daha fazla şey vurgulamak için bir web sayfası açarken, Hub Görünümü ise size bir sunum vererek size iyi daha iyi bir görünüm kazandırıyor. Tüm yer imlerinizi, okuma listenizi, ve bir çok farklı verinizi tek bir ekranda görüntüleyebilirsiniz.
Microsoft Edge Tarayıcı Uygulamasının APK Dosyası İndirilebilir Durumda
 
  • Beğen
Tepkiler: Akıncı


yeumyang

yeumyang

Moderator
Chrome Firefox Samsung tarayıcı varken neden bunu kullanalım ki :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve bmw_m6
murat3702

murat3702

Üye
65 kusur mb. İyiymiş 66 mb olsaydi ne yapacaktik tüh.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
opera varken edge kullanmak :hmmm:hmmm:hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Mağazaya gelmesini bekliyorum...
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Ben 4 yıldır habit browser kullanıyorum. Ama bu tarayıcı da hoşuma gitti tabi sorunlar düzelir ve Türkçe dil desteği gelirse düşünürüm belki
 


Üst Alt