Microsoft Edge İçin Adblock dahil Yeni Özellikler Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Edge İçin Adblock dahil Yeni Özellikler Geliyor
Microsoft, yeni tarayıcısı Microsoft Edge için yeni özellikleri Windows 10 Redstone güncellemesi ile sunacağını duyurdu.



Microsoft, Build 2016 Geliştirici Konferansı’nda önemli yeniliklerini içeren duyurular yapmaya başladı. Windows 10 Redstone güncellemesini Windows 10 Anniversary Update (Yıldönümü Güncellemesi) duyuran Microsoft, Windows 10 Anniversary Update ile gelecek yeniliklerin de bazılarını açıkladı.



Microsoft, Windows 10 güncellemesi ile birlikte tarayıcı olarak kullanıcılara Microsoft Edge tarayıcıyı sunmaya başlamıştı. Microsoft Edge, sade ve hızlı ara yüzü ve Windows 10 entegrasyonu ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Windows 10 Redstone Insider Preview sürümü ile eklenti desteği de aktif edilen Microsoft Edge, Windows 10 Yıldönümü Güncellemesi ile birlikte kaç yeni özelliğe daha kavuşacak.

Build 2016 Geliştirici Konferansı’nda Microsoft Edge konulu bir oturum düzenlendi. Bu oturumda, Microsoft Edge tarayıcı için dahili reklam engelleyici (adblocker), Bing Translator entegrasyonu, kaydırarak ileri/geri sayfa yüklemesi gibi özelliklerin Redstone güncellemesi ile sunulacağı açıklandı.

Microsoft ilk olarak, AdBlock, Amazon, OneNote, Evernote ve LastPass Microsoft Edge eklentilerini bu yıl mağazadaki yerini alacağını açıkladı. Ayrıca Microsoft yakında Microsoft Edge eklentilerinin Windows 10 Native uygulamalarına erişiminin de olacağını belirtti. Microsoft, web sayfaları arasında gezinmek için sayfaları kaydırarak ileri veya geri yapma özelliğini getireceğini de açıkladı. Microsoft Edge için sunulacak bir başka önemli yeniliklerini ise Bing Translator entegrasyonu olarak açıklandı.

Microsoft, Windows 10 Yıldönümü Güncellemesinin yaz aylarında ücretsiz olarak tüm Windows 10 cihazlar için yayınlayacağını açıkladı. Bu da geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız üzere 1607 sürüm numarasına sahip olacak Windows 10 Yıldönümü Güncellemesinin 2016 Temmuz ayında yayınlanacağı bilgisini doğruluyor.




Microsoft Edge İçin Adblock dahil Yeni Özellikler Geliyor - MaxiCep
 

Benzer Konular



Üst Alt