papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Aynen öyle hatta istersen şarj aletini şarj ederken diğer tarafına da telefonu takıyorsun. İkisini birden şarj edip yola çıkıyorsun.Bu aletler nasıl mantıkla çalışıyor ? Şimdi bu şarj aletini şarj ediyoruz önce prizden dolduruyoruz, sonra yolda belde sıkışınca hemen USB kalbosuyla şarj ediyoruz içindeki doluluktan öyle mi
aynen oyleBu aletler nasıl mantıkla çalışıyor ? Şimdi bu şarj aletini şarj ediyoruz önce prizden dolduruyoruz, sonra yolda belde sıkışınca hemen USB kalbosuyla şarj ediyoruz içindeki doluluktan öyle mi
abi aynı anda aynı şeyi yazdıkAynen öyle
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Microsoft, resmi bloğu üzerinden Lumia cihazlarıyla uyumlu yeni bir taşınabilir Şarj cihazı daha duyurdu.
- Pil kapasitesi: 6000mAh
- Şarj konnektörleri: Micro-USB, USB
- LED göstergeleri: Pil seviyesi göstergesi
- Şarj çıkış akımı: 1500 mAh
- Şarj giriş akımı: 1500mAh
Lumia serisiyle uyumlu renkleri, taşımaya yardımcı olan boyutuyla DC-21 Taşınabilir Şarj Cihazı 6000 mAh kapasiteye sahip.
DC-21 Taşınabilir Şarj Cihazı %80 doluluk oranına yaklaşık olarak üç saat içinde ulaşırken, %100 kapasiteye ulaşması ise dört saati buluyor.
Mat Beyaz, parlak yeşil ve parlak turuncu renk seçenekleri bulunan DC-21, 39 € / 49 $ USD fiyatla Ekim ayında mağazalardaki yerini alacak.
Boyutlar
- Genişlik: 43.9 mm
- Yükseklik: 99.5 mm
- Kalınlık: 25.4 mm
- Ağırlık: 145 g
- Kablo uzunluğu: 25 cm
Kaç mah bu üniteler. Çok beğendim.En güzeli DC-18
Kaç mah bu üniteler. Çok beğendim.
Oooh iyiymiş almak lazım ha, yolda belde deli işe yarar da, paraya bakınca geri çekildim. Yok mu ucuz yollusuAynen öyle hatta istersen şarj aletini şarj ederken diğer tarafına da telefonu takıyorsun. İkisini birden şarj edip yola çıkıyorsun.
en ucuzu şuan dc-16 50tl civarında 2000mah ancak biraz kayıp oluyor ve %80-85 civarlarında dolum yapar anca acil durumlar için yeterli bence bende kullanılıyorum yeterli oluyor banaOooh iyiymiş almak lazım ha, yolda belde deli işe yarar da, paraya bakınca geri çekildim. Yok mu ucuz yollusu
Ah bi de DC-19 satışa çıksa. DC-16 kullanıyorum çok yetersiz.
kayıp oluyor falan derken hocam nedir kaybolan ? anlayamadımen ucuzu şuan dc-16 50tl civarında 2000mah ancak biraz kayıp oluyor ve %80-85 civarlarında dolum yapar anca acil durumlar için yeterli bence bende kullanılıyorum yeterli oluyor bana
şöyle bir şey cihaz sarj yaparken arada ısınıyor bu nedenlede belirli bir mah. ısıya dönüşüyor yani buna ne neden oluyor bilmiyorum telefonun fazla enerji çekmesimi veya tam tersimi belki sarj yapılırken telefonu kullanılırkende oluyor hem telefon hemde cihaz ısınıyor bu durumlarda sarjdan çekip 10dk sonra tekrar takıyorum diğer modellerde de vardır sanarım dc-16 da böyle bir şey var yanikayıp oluyor falan derken hocam nedir kaybolan ? anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?